Horoskooppi huomenna - Jousimies

Sinä voisit uhrautua toisten puolesta. Tämä on jalo luonteenpiirre ja sen ansiosta sinulla on monia tosiystäviä, mutta sinun pitäisi ajoittain miettiä myös itseäsi. Hidasta tahtiasi äläkä uuvuta itseäsi. Vedä syvään henkeä ja kuuntele kehoasi.

Olet samalla tuulella kuin ystäväsi, joten asioista sopiminen on helppoa. Pääse kokemaan mielenkiintoisen illan.

Olet fiksu ja aikaansaava – älä pelkää näyttää tätä. Työnantajasi arvostaa tätä, joten älä kiinnitä huomiota kateellisiin työtovereihin.

Kokeile jotain uutta, eksoottista tai jännää. Saat uusia kokemuksia, joista kertoa muille ja pääset olemaan huomion keskipisteenä.

<< Jousimies / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Vaa'assa
24.5.09:52 - 26.5.16:39
g
24.5.
Kuu Skorpionissa
26.5.17:39 - 29.5.01:30
h
26.5.

Näinä päivinä on tätä sosiaalista energiaa. Asia, jota kaipaat on ihailu, mutta myös jonkinlaista arvostusta muiden ihmisten taholta. Tavoitellessasi päämääriäsi, yrität mennä muiden, mutta joskus sinusta vain alitajuisesti tulee makeileva ja tunkeileva, millä voi olla todella negatiivinen vaikutus maineeseesi...

Energia näinä päivinä on täynnä tunnetta. Siksi, me käyttäydymme usein impulsiivisesti ja mustasukkaisesti, varsinkin kun tunnemme itsemme uhatuiksi. Se voidaan ymmärtää jonkinlaisena puolustusmekanismina, joka tulee alitajunnastamme...

 

Ota yhteyttäFacebook