Horoskooppi huomenna - Jousimies

Jos tutut asiat eivät oikein suju, voit kokeilla tehdä muutoksia, vaikka tämä saattaa ensin tuntua pelottavalta. Myöhemmin huomaat, että teit oikean päätöksen.

Ystäväsi yrittää tutustuttaa sinut jollekin, mutta et ole nyt sillä tuulella. Älä ärsyynny tästä, vaan kerro hänelle mieluummin mielipiteesi asiasta.

Ennen kuin sanot mitään, mieti, jottet joudu ongelmiin.

Paljasta piilotetut kykysi. Kokeile jotain, joka on kiinnostanut sinua jo pitkään, mutta ole epäröinyt sen tekemistä tähän saakka.

<< Jousimies / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Vesimiehessä
20.2.21:43 - 23.2.08:38
k
20.2.
Kuu Kaloissa
23.2.09:38 - 25.2.20:48
l
23.2.

Näiden päivien haittapuoli on energian oleminen liian yksinäistä. Sen vuoksi pidät omia ajatuksiasi ja koulutusta parempana, kuin muiden ihmisten seuraa. Äärimmäisissä tapauksissa sosiaalisten tilanteiden pelkosi tekee sinusta kylmän ja etäisen. Toiset eivät ehkä ymmärrä tapaasi käyttäytyä, mitä et vaadikaan. Olet kykenevä pitämään hauskaa itseksesi...

Voit odottaa energiaa mielikuvituksen alalla, mikä toimii täydellä teholla näinä päivinä. Siksi älysi saattaa joskus menettää tehonsa, tunteiden. Olet myös myötätuntoisempi kuin koskaan. Sinulla ei ole ongelmia samaistua monenlaisiin ​​ihmisiin. Kuitenkin, haittapuolena varmasti on, että unohdat usein omat pulmat ja ongelmasi...