Horoskooppi huomenna - Kalat

Tämä päivä ei ole paras päiväsi. Haluat piiloutua johonkin hiljaiseen koloon pakoon muiden huomiota. Älä anna masennuksen ottaa sinusta otetta. Taistele sitä vastaan, hymyile ja nosta katseesi tulevaisuuteen. Unohdat pian pahan olosi.

Mene ulos perheesi kanssa. Voitte vaihtaa kuulumisia. Juttele läheistesi kanssa ja vietä mukava päivä heidän seurassaan.

Jos odotellut parempaa työtehtävää pidemmän aikaa, nyt saattaa olla sopiva aika sille. Sinun täytyy kuitenkin yrittää kaikkesi tämän eteen.

Selaile vain nettiä, et voi koskaan tietää, mitä mielenkiintoista löydät.

<< Kalat / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Jousimiehessä
16.5.14:50 - 18.5.15:04
i
16.5.
Kuu Kauriissa
18.5.16:04 - 20.5.15:54
j
18.5.

Näinä päivinä on rauhallista ja optimistista energiaa. Kuitenkin, saattaa tuntua että se ei voi jäädä yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Halu matkustaa ja löytää kaikkea uutta, kouluttaa itseään ja tutkia, on suuri. Energian puute ei tule vaikuttamaan urheiluun, vaikka saatat joutua käsittelemään tiettyä raskasta ja sisempää turhautumista...

Tänä aikana voit odottaa positiivista energiaa työn ja liiketoiminnan alalla. Tämä sijoainti suo meille valtavasti kurinalaisuutta, joten sääntöjen seuraaminen ei aiheuta vaivaa sinulle, eikä organisaatiollesi. Materialismin taju on nyt vahvempi kuin tunteet. Siksi tavoitteiden saavuttaminen on sinulle helpompaa. Et hermostu kritiikistä, koska sekin on sinulle etu ...