Horoskooppi huomenna - Kalat

On täysin normaalia, että joskus et tiedä, mitä haluat tai et ole siitä varma. Sinun pitäisi kuitenkin aina yrittää ratkaista ongelmat. Erityisesti nyt sinua voi onnistaa. Tähdillä on sinuun positiivinen vaikutus.

Perheenjäsenesi eivät ymmärrä elämäntyyliäsi ja he yrittävät puhua sinut siitä eroon. Älä suutu, tiedät että he tarkoittavat hyvää.

Pärjäät loistavasti. Tästä syystä voit kohdata kateellisia ihmisiä. Pysy lujana, älä anna näiden ihmisten pilata päivääsi.

On korkea aika lopettaa pahat tavat. Tähdet ovat todellakin sinun tukenasi juuri nyt.

<< Kalat / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Skorpionissa
2.6.19:06 - 4.6.20:16
h
2.6.
Kuu Jousimiehessä
4.6.21:16 - 6.6.22:44
i
4.6.

Energia näinä päivinä on täynnä tunnetta. Siksi, me käyttäydymme usein impulsiivisesti ja mustasukkaisesti, varsinkin kun tunnemme itsemme uhatuiksi. Se voidaan ymmärtää jonkinlaisena puolustusmekanismina, joka tulee alitajunnastamme...

Näinä päivinä on rauhallista ja optimistista energiaa. Kuitenkin, saattaa tuntua että se ei voi jäädä yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Halu matkustaa ja löytää kaikkea uutta, kouluttaa itseään ja tutkia, on suuri. Energian puute ei tule vaikuttamaan urheiluun, vaikka saatat joutua käsittelemään tiettyä raskasta ja sisempää turhautumista...