Horoskooppi huomenna - Rapu

Se tosiasia, ettet aina tiedä kaikkia vastauksia, on merkki siitä, että olet loppujen lopuksi ihminen eikä avun kysyminen ammattilaiselta ole väärin tehty. Tämä henkilö saattaa viimein onnistua tuomaan rauhan sieluusi, joka sinulta on pitkään ollut kateissa.

Huonojen kokemusten jälkeen haluat ehkä vältellä vastakkaista sukupuolta jonkin aikaa. Tämä on hyvä idea; voit järjestellä ajatuksesi ja kehittää omaa itseäsi.

Älä vaivaa ihmisiä valituksella. Mieti asiat ensin ja mieti, ovatko huolesi perusteltuja.

Voit olla katkera juuri nyt, mutta älä silti välttele ihmisiä. Ihmisten ympärillä tunnet olosi toivottavasti paremmaksi.

<< Rapu / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Neitsyessä
20.11.03:54 - 22.11.06:21
f
20.11.
Kuu Vaa'assa
22.11.07:21 - 24.11.07:58
g
22.11.

Energia näinä päivinä valitettavasti tuo meille stressiä. Itsesi laittaminen marttyyrin rooliin on tyypillistä. Käytännöllisesti katsoen olet liian huolissasi ongelmista, joita toiset kieltäytyvät käsittelemästä...

Näinä päivinä on tätä sosiaalista energiaa. Asia, jota kaipaat on ihailu, mutta myös jonkinlaista arvostusta muiden ihmisten taholta. Tavoitellessasi päämääriäsi, yrität mennä muiden, mutta joskus sinusta vain alitajuisesti tulee makeileva ja tunkeileva, millä voi olla todella negatiivinen vaikutus maineeseesi...

 

Ota yhteyttäFacebook