Kalat joulukuu Horoskooppi 2024

Vaatimaton ja herkkä horoskooppimerkki, jolla on vahva sisäinen havaintokyky ja inspiraatio

Joulukuussa Kalojen terveys on hyvä, ja se on tulosta hyvästä mielialastasi. Käytä sitä ja pidä ajatuksesi selkeinä ja selvitä prioriteettisi. Sinun ei tarvitse kiirehtiä. Yritä varata sille aikaa ja lähestyä sitä tämän vuoden kertauksena ja mieti, mihin suuntaan kulkea tulevana vuonna. Tänä aikana vietät mieluummin aikaa yksin, koska sinulla on taipumus kerätä itseesi negatiivisia energioita ja muiden ongelmia. Yritä pitää etäisyyttä ja keskittyä itseesi.

Talvilomat ovat erinomainen tilaisuus kaloille tehdä suunnitelmia seuraavalle vuodelle. Yritä kuvitella, missä haluat nähdä itsesi vuodessa ja miettiä tarkkaan, miten se saavutetaan. Tällainen suunnittelu voi olla vaikeaa, mutta elohopean ansiosta se on helpompaa.
Ajattele suhteitasi ja analysoi ne perusteellisesti joulukuussa. On mahdollista, että löydät jonkun ystäväsi joukosta, jolla on melko kielteinen vaikutus sinuun,ja he vievät energiasi. Yritä päästä pois tällaisista ihmisistä mahdollisimman paljon lomien aikana.

<< Kalat marraskuu


Aurinko Jousimiehessä
21.11.21:47 - 21.12.11:11
i
21.11.
Aurinko Kauriissa
21.12.12:11 - 19.1.21:52
j
21.12.

Aivan varmasti nautit rauhallisuudesta tällä kaudella. Mielialasi on melko positiivinen ja optimistinen. Käytöksesi yhteiskunnassa on hienostunut, itsevarma tai jopa intellektuelli. Mahdollinen menestys johtaa sinut eteenpäin. Kiitos hyvän kurin, saatat loistaa urheilussa. Kuitenkin halu tehdä päätöksiä sydämellä, ei aivoilla, saattaa hidastaa sinua. Voit loistavasti perheen ympäröimänä tai vakituisessa suhteessa. Se on myös sopiva paikka itseoivallukselle.

Tämä ajanjakso voisi olla eräänlainen kunnianhimoasi koskeva hidastuminen. Saatat tuntea tarvetta olla yksin ja syrjäänvetäytyvä. Lopulta tämä voi johtaa hoitaa omaksi eduksesi, riippumatta muista ihmisistä. Saatat näyttää luotaantyöntävältä tai ilkeältä ja itsekkäältä ääritilanteissa. Nautit työskentelystä ja pystyt lepäämään työskennellessäsi, koska olet perusteellinen ja perfektionisti.

Venus Kauriissa
11.11.20:16 - 7.12.08:05
j
11.11.
Venus Vesimiehessä
7.12.09:05 - 3.1.05:18
k
7.12.

Tänä aikana luultavasti haluat pysyä arvokkaana kaikissa tilanteissa. Siksi vältät julkista kiintymyksen osoittamista, tai että olet loukkaantunut. Näkemyksesi maailmasta on hyvin realistinen, mikä voi näkyä päätöksenteossasi. Suhteen perustaminen vain sosiaalisen statuksen turvaamiseksi on myös yleistä.

Tämä aika on hieman kylmempää rakkaudessa. Sentään, pidät ystävien lähellä olemisesta enemmän kuin koskaan. Persoonallisuutesi jotenkin vetää puoleensa paljon ihmisiä. Varo vain, koska saatat päätyä väärään seuraan.

Merkurius Jousimiehessä
2.11.21:05 - 8.1.12:20
i
2.11.

Tämän jakson aikana, moraaliset näkökohtasi ovat erittäin vahvoja. Ei vain siksi, että toimit mielelläsi tuomarina, jos joudut osaksi kahden jo kiistelevän henkilön argumentointia. Mielessäsi olet varma ja antelias, mutta pidät mielelläsi muita jännityksessä, ennen kuin kerrot heille tarvittavan. Lisäksi, nautit filosofisten tai poliittisten asioiden kommentoinnista.

Mars Leijonassa
4.11.06:11 - 6.1.12:35
e
4.11.

Tämä ajanjakso antaa runsaasti fyysistä energiaa, mutta myös vahvan mielenterveyden. Voit käsitellä jokapäiväisiä ongelmia helposti. Kuitenkin, tarve olla ihailtu tulee yhdessä taitojesi mukana; tässä tapauksessa sinun täytyy kiinnittää huomiota, koska voi esiintyä ristiriita. Itseluottamuksesi on kätevä, mutta valitettavasti se voi osoittautua itsekkyydeksi.