Neitsyt Horoskooppi 2021

Maamerkki neitsyt on hyvin käytännöllinen, ahkera ja lojaali. Vuosi 2021 tuo mukanaan heille haasteita, jotka testaavat näitä neitsyen piirteitä. Todellinen luonteesi on melko heltymätön, minkä ansiosta et todennäköisesti suistu aivan täysin raiteiltasi. Varaudu ajanjaksoon, jonka aikana kohtaat muutoksia työrintamalla, sosiaalisissa suhteissa ja jopa itsesi kanssa.

Kevään tullessa oivallat, että sisäinen maailmasi luo ulkoisen maailmasi. Tunteesi toimivat tietyllä taajuudella, mikä mahdollistaa aineellisen maailman muuttamisen, joten ole tarkkana ajatustesi kanssa. Nyt on myös hyvä hetki arvioida uudelleen elämäntapojasi – mitäpä jos söisit enemmän tuoreita ruokia? Tai liikkuisit enemmän? Sekä kehosi että mielesi tulevat kiittämään sinua mikäli teet nämä muutokset.

Kesän aikana neitsyt joutuu päättämään onko hänen merkityksellistä jatkaa nykyisessä työssään. Mikäli esimiehesi tai työtehtäväsi ovat turhauttaneet sinua jo pidempään, miksi et kokeilisi jotain toista työtä? Toki se olisi hyppy tuntemattomaan, mutta vuoden 2021 horoskoopin mukaan neitsyt ei voi tehdä väärää valintaa. Vaikka työpaikan vaihdos tarkoittaisi heikompaa taloudellista tilannetta aluksi, tulet lopulta olemaan onnellinen päätöksestäsi.

Jupiterin ja vesimiehen vaikutuksen ansiosta ymmärrät toisia erinomaisesti vuonna 2021, joten sinun on helppo empatisoida muita. Tänä aikana annat hyviä neuvoja muille, mutta älä unohda omaa onneasi, minkä tulisi olla ensisijainen prioriteettisi – vaikka se ajoittain vaikuttaisi muiden mielestä itsekkäältä.

Ihmissuhteesi ovat olleet tähän saakka hyvin sopuisia, mutta nyt siihen on odotettavissa muutoksia. Horoskooppisi mukaan on mahdollista, että odotettavissa on mahdollisesti konflikti, joka johtaa koko suhteen purkautumiseen. Tulet vuodattamaan paljon kyyneleitä, mutta ajan myötä ymmärrät, että kaikella on tarkoituksensa.

Valitettavasti vuoden loppu saattaa olla sinulle erityisen raskas, sillä saattaa käydä niin, että kaikki vuoden aikana tapahtunut putoaa niskaasi kerralla. Tämä on kuitenkin normaalia, etenkin tämän vuoden oltua sinulle erityisen raskas. Älä unohda levätä riittävästi, sillä se rauhoittaa mieltäsi – sinun ei tarvitse kiirehtiä kaikkialle jatkuvasti.