Härkä - Härkä | Suhdehoroskooppi

Jos Härkä haluaa pitkäkestoisen suhteen toisen Härän kanssa, on hänen hemmoteltava häntä. Heillä ei ole mitään ongelmaa ymmärtää toisiaan. He syntyivät saman horoskooppimerkin alla, joten heillä on samat kiinnostuksen kohteet, mielipiteet ja asenteet. He haluavat viettää elämänsä ylellisyydessä, kauniiden ja kalliiden asioiden ympäröimänä. On mahdollista, että omistatte muutamia design-kappaleita yhteisessä asunnossasi tai talossasi. Suhteessa saattaa olla jokin kriisi, koska ratkaisette ongelmat aina impulsiivisesti. Mutta rauhoitutte nopeasti. Yhteinen elämä odottaa sinua!
## #158_198 ##
Tämä yhdistelmä ei ole ihannepari, mutta pienellä vaivalla ja kärsivällisyydellä voitte päästä lähemmäs toisianne. Teillä on samanlainen huumorintaju ja pidätte seurasta. Härkä on käytännöllinen henkilö ja kaikessa hänen elämässään on jonkin verran järjestystä. Päinvastoin kuin Kaksoset, joka on vapaa-ajattelija, joka odottaa, mitä elämä hänelle tuo ja päättää sitten sen mukaan. Heidän yhteinen elämänsä on täynnä ääripäitä. Härällä on vahva todellisuudentaju ja siksi Kaksosten huolettomuus voi tehdä hänet hulluksi. He voisivat kuitenkin oppia toisiltaan jotain uutta.

elementit:   Härkä=maa   X   Härkä=maa

Nämä kaksi elementtiä saavat paljon tukea toisistaan. Ne molemmat noudattavat samoja määräyksiä ja sääntöjä ja niiden rinnakkaiselo yksinkertaisesti toimii. Heillä on hauskaa yhdessä ja he näyttävät ihanteelliselta parilta. He kulkevat läpi elämän hitaasti, mutta varmasti. Haittapuolena saattaa olla seikkailun, intohimon ja tunteiden puute. Tällainen suhde voi siis jäähtyä helposti.

 

Suhdehoroskooppi