1.3. 2018

Amerikan intiaanien horoskooppi

Amerikan intiaanien horoskoopit perustuvat toiseen tunnettuun periaatteeseen - ne määrittävät ihmisille eläinten piirteitä. Se saa alkunsa luonnon kunnioituksesta. Siitä huomaamme kuinka näkyvät (ja piilossa olevat) ominaisuutemme jotka saimme syntymähetkellämme, pysyvät meissä elämämme ajan. Amerikan intiaanien horoskooppi, samoin kuin meidän , on jaettu kahteentoista osaan - kaksitoista merkkiä eläinhahmoina. Syntymäpäiväsi mukaan voit nähdä mikä hahmo vastaa sinua.

Amerikan intiaanien horoskooppi

Haukka (21.3-19.4)

Taruissa haukka on aina symboloinut voimaa, taivasta, arvokkuutta ja ylvyyttä.

Haukat ovat rohkeita ja tarkkoja. He käyttävät luovuuttaan ja viisauttaan hyväkseen. Haukat luonnostaan ottavat johdot käsiinsä näiden ominaisuuksien vuoksi. Toisaalta he harvoin antavat periksi. Jos Haukka haluavaa saavuuttaa jotain, mikään este ei ole liian suuri hänelle, eikä hän jää odottamaan. Siitä johtuen Haukat voivat aiheuttaa ongelmia ihmissuhteissa, erityisesti toisen voimakkaan henkilön tavatessaan.

Majava (20.4-20.5)

Amerikan intiaanit uskoivat majavien omistavan taikavoimia. Kuinka he muuten olisivat niin täydellisiä ja täsmällisiä rakentajia.

Majavat ovat yleensä aktiivisia ja älykkäitä, mutta myös auttavaisia. He nauttivat oleskella tutuissa piireissä, jossa he voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Uraelämässä Majavat ovat tehokkaita, sitkeitä ja erittäin joustamattomia. Joskus kuitenkin he kiinnittävät huomionsa yhteen tiettyyn asiaan, jolloin he unohtavat kaiken muun ympärillään.

Peura (21.5-20.6)

Tämä metsän hallitsija on aina ollut pyhässä asemassa. Se on ennenkaikkea elinvoiman, viisauden ja jalouden esikuva.

Peurat ovat jaloja, mutta myös helliä ja herkkiä. Kaikkein tärkein Peuran ominaisuuksista on heidän tasavertainen kykynsä antaa ja vastaanottaa. Sosiaalinen Peura tutustuu helposti uusiin ihmisiin ja antaa miellyttävän kuvan itsestään. Joskus se voi kuitenkin johtaa itsekeskeisyyteen ja pintapuolisiin suhteisiin. Toisaalta Peuran vuorovaikutustaidot tekevät heistä mahtavia diplomaatteja.

Tikka (21.6-21.7)

Amerikan intiaanien keskuudessa tikka oli rakkauden, nöyryyden ja epäitsekkyyden symbooli. Tarinoiden mukaan ne olivat taitavia parantajia.

Kumppanina Tikka on uskollinen ja äärimmäisen omistautuva. He ovat erittäin järkeviä ja ymmärtäväisiä. Heillä on tapana ottaa muiden ongelmat taakakseen. Rakkaussuhteissa heidän liiallinen huolehtivaisuus ei ole aina toivottua. Loppujen lopuksi kuitenkin tunteet vallitsevat Tikkaa.

Lohi (22.7-21.8)

Luonnossa lohet ovat taistelijoita. Amerikan intiaanit uskovat saman pätevän eläinmerkkiin.

Lohet kunnioittavat viisautta. He omaavat oivat sosiaaliset taidot ja ovat luotettavia, siitä syystä heillä on paljon ystäviä. Lohet ovat itsevarmoja johtajatyyppejä. Rakkaussuhteissa he ovat intohimoisia ja nauttivat elämän elämisestä. Lohi arvostaa rehellisyyttä yli kaiken. Siitä syystä he äkkiä laittavat lopun epärehellisyydelle, jos huomaavat sellaista tapahtuvan.

Karhu (22.8-21.9)

Amerikan intiaanien keskuudessa karhu on pyhä eläin, se on metsän suojelijan asemassa. Karhu symboloi mahtavaa voimaa ja rohkeutta.

Karhut ovat hyvin huomaamattomia aluksi. He eivät paljasta paljon itsestään. Kun ongelmia ilmenee, Karhun piilossa olleet voimat näyttäytyvät. Toisaalta joskus sitä seuraa itsepäisyys. Karhut ovat hyvin pitkäjänteisiä, mikä tekee heistä loistavia opettajia.

Korppi (22.9-22.10)

Korppi, toisinkuin muut linnut, on hyvin siisti eikä levitä tauteja. Luultavasti sen vuoksi heillä uskottiin olevan parantavia kykyjä.

Korpit ovat hyvin tyynejä. He ovat yksineläjiä, mutta tietyt tilanteet voivat tuoda esiin heidän sosiaaliset taitonsa. Korpit eivät kiirehdi, vaan mielummin ajattelevat asiat kunnolla läpi. He pitävät matkustamisesta ja muutto ulkomailla ei ole heille ollenkaan mahdoton ajatus. Korpit vastustavat kaikkea, mikä saattaisi rajoittaa heidän vapauttaan.

Käärme (23.10-22.11)

Amerikan intiaanien kulttuurissa käärme on suuren viisauden ja jopa yliluonnollisten vaistojen symbooli.

Käärmeet ovat rehellisiä ja mutkattomia. He eivät ole materiaalisten arvojen perään, eivätkä he sovittele tai pyyntele anteeksi. He näkevät joka asiassa vain kaksi puolta (esimerkiksi hyvän ja pahan), eikä mitään siltä väliltä. Käärmeet ovat erittäin sinnikkäitä jahtaamaan tavoitteitaan. Joskus he voivat olla ailahtelevia.

Pöllö (23.11-21.12)

Pöllöt voivat olla hyvin salaperäisiä. Se on viisauden ja hyvyyden symbooli, mutta toisaalta sen uskotaan tuottavan huonoa onnea.

Pöllöt ovat aina valmiita seikkailuun, he ovat reiluja ja vahvatahtoisia. Usein he uhraantuvat toisten puolesta omalla kustannuksellaan. Pöllöt ovat hyviä pitämään salaisuuden ja siksi heihin luotetaan. Siitä huolimatta he elävät omaa elämäänsä vastuuttomasti ja joutuvat ongelmiin rakkaussuhteissa. Pöllön heikkous on ylpeys.

Hanhi (22.12-19.1)

Intiaanien tarinoissa Hanhi on energian, ahkeruuden ja kunnianhimon symbooli.

Eläinmerkeissä Hanhella ovat samat ominaisuudet. He yllättävät antaumuksellaan ja voimallaan. Hanhet voivat olla menestyksekkäitä urheilijoita, taikka liikemiehiä. Heidän heikkous on vaivalloisuus. He eivät aina osaa reagoida tarpeeksi nopeasti tai tehdä nopeita päätöksiä. He voivat myös vaikuttaa tunteettomilta.

Saukko (20.1-18.2)

Intiaanit näkivät Saukon jonkin uuden, hyvän muutoksen ja toivon symboolina.

Saukot ovat innokkaita, elinvoimaisia ja ahkeroita. Heitä eivät esteet pelota - he näkevät ne mahdollisuuksina tai haasteina. Heillä on hyvä huumorintaju ja ovat ihanteellisia kumppaneita vaikeinakin ajanjaksoina. Rakkaussuhteissa heillä on kuitenkin vaikeuksia sillä he eivät kestä vääryyttä ja tulevat helposti mustasukkaiseksi.

Susi (19.2-20.3)

Vaikka Susi onkin pahuuden merkki saduissa, Amerikan intiaanien mytologiassa se on pyhä eläin.

Sudet vaikuttavat ensi katsomalta herttaisilta ja ujoilta. He ovat tunteellisia ja rakkaus on hyvin tärkeää heille. Parhaimmillaan Sudet ovat miellyttäviä ja auliita, samalla myös intohimoisia. Jos hänet hylätään, hän kärsii siitä suuresti ja voi olla jopa kostonhimoinen. Susi saattaa paeta tosielämää suojellakseen itseään negatiivisilta vaikutuksilta.