Horoskooppi huomenna - Skorpioni

Tähdet rohkaisevat sinua tekemään hyviä tekoja, joten älä pidättele itseäsi. Suuret eleet, joita ei normaalisti ymmärrettäisi tai ne torjuttaisiin, ovat nyt sallittuja. Käytä mielikuvitustasi ja yllätä henkilöt, joista välität.

Mene ulos perheesi kanssa. Voitte vaihtaa kuulumisia. Juttele läheistesi kanssa ja vietä mukava päivä heidän seurassaan.

Sinun ei kannata aloittaa mitään monimutkaista tehtävää tänä iltana. Kiinnitä huomiosi pieniin tehtäviin kotona ja rentoudu.

Kunnioita kehoasi, et jaksa loputtomiin tällaista tahtia.

<< Skorpioni / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Skorpionissa
2.6.19:06 - 4.6.20:16
h
2.6.
Kuu Jousimiehessä
4.6.21:16 - 6.6.22:44
i
4.6.

Energia näinä päivinä on täynnä tunnetta. Siksi, me käyttäydymme usein impulsiivisesti ja mustasukkaisesti, varsinkin kun tunnemme itsemme uhatuiksi. Se voidaan ymmärtää jonkinlaisena puolustusmekanismina, joka tulee alitajunnastamme...

Näinä päivinä on rauhallista ja optimistista energiaa. Kuitenkin, saattaa tuntua että se ei voi jäädä yhteen paikkaan liian pitkäksi aikaa. Halu matkustaa ja löytää kaikkea uutta, kouluttaa itseään ja tutkia, on suuri. Energian puute ei tule vaikuttamaan urheiluun, vaikka saatat joutua käsittelemään tiettyä raskasta ja sisempää turhautumista...