Jupiter

Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiter

Astronomiassa, Jupiter on viides planeetta Auringosta ja myös suurin. Se on myös ensimmäinen planeetta, joka ei sisälly sisempään järjestelmään. Siten se on merkityksellinen käännekohta koskien astrologiaa.

Jupiter viestii itseluottamusta ja optimismia, joka liittyy yleensä iloon ja onneen. Ihminen, joka on sidottu tähän planeettaan, olisi erittäin sydämellinen, eikä pelkää ottaa riskejä. Tämä on myös syy, miksi tämä planeetta liittyy usein uhkapeliin ja riskialttiiseen liiketoimintaan, sekä kokeiluihin ja vääriin tuomioihin.

Planeetta liittyy kaukomatkoihin, sekä henkisiin että fyysiin. Näiden matkojen aikana, se saattaa meitä, valvoo ja suojelee meitä. Se voi olla koulutuksen tukija tai ymmärrys, koska voimme huomata, että se aistitaan sanan matka-metaforana.

Jupiter Oinaassa Jupiter Härässä Jupiter Kaksosissa Jupiter Ravussa Jupiter Leijonassa Jupiter Neitsyessä Kunnianhimosi voi olla varsin rajoitettu tässä ajanjaksossa. Voi olla hyvin vaativaa yksilöille erottua joukosta ja t... Jupiter Vaa'assa Nautit matkailusta ja muiden ihmisten seurasta tällä kaudella. Sinulla on myös taipumus tavanomaisen moraaliseen läh... Jupiter Skorpionissa Tänä aikana, voit odottaa materiaalista voittoa investoinnistasi: veroista tai esimerkiksi vakuutuksesta. Voi, kuiten... Jupiter Jousimiehessä Tällä jaksolla, toimit vakaumuksesi kanssa saaden siitä etua. Olet itsevarma, joten sinulla ei ole ongelmia, kun käsi... Jupiter Kauriissa Jupiter Vesimiehessä Jupiter Kaloissa