Jupiter

Se on kehityksen ja keksimisen symboli, mutta kielteisessä mielessä riskinoton ja uhkapelaamisen

Jupiter

Astronomiassa, Jupiter on viides planeetta Auringosta ja myös suurin. Se on myös ensimmäinen planeetta, joka ei sisälly sisempään järjestelmään. Siten se on merkityksellinen käännekohta koskien astrologiaa.

Jupiter viestii itseluottamusta ja optimismia, joka liittyy yleensä iloon ja onneen. Ihminen, joka on sidottu tähän planeettaan, olisi erittäin sydämellinen, eikä pelkää ottaa riskejä. Tämä on myös syy, miksi tämä planeetta liittyy usein uhkapeliin ja riskialttiiseen liiketoimintaan, sekä kokeiluihin ja vääriin tuomioihin.

Planeetta liittyy kaukomatkoihin, sekä henkisiin että fyysiin. Näiden matkojen aikana, se saattaa meitä, valvoo ja suojelee meitä. Se voi olla koulutuksen tukija tai ymmärrys, koska voimme huomata, että se aistitaan sanan matka-metaforana.

Jupiter Oinaassa Tämän ajanjakson aikana pääset hyödyntämään taitojasi johtajana. Itsevarmat yksilöt, jotka eivät pelkää erottua jouko... Jupiter Härässä Tänä ajanjaksona Härässä oleva Jupiter välittää kärsivällisyyttä ja vakautta, minkä ansiosta menestyt missä tahansa l... Jupiter Kaksosissa Tässä ajanjaksossa tulet olemaan hyvin kiireinen: edessäsi on paljon tutkittavaa ja keskusteltavaa. Uudet kokemukset ... Jupiter Ravussa Tämän ajanjakson aikana sosiaaliset taitosi loistavat ja ymmärrät moraalisia arvoja hyvin, erityisesti niitä, jotka v... Jupiter Leijonassa Fyysinen terveytesi, optimismisi ja itsevarmuutesi ovat nyt korkeimmillaan. Tämä positiivisuus on seurausta Jupiteris... Jupiter Neitsyessä Kunnianhimosi voi olla varsin rajoitettu tässä ajanjaksossa. Voi olla hyvin vaativaa yksilöille erottua joukosta ja t... Jupiter Vaa'assa Nautit matkailusta ja muiden ihmisten seurasta tällä kaudella. Sinulla on myös taipumus tavanomaisen moraaliseen läh... Jupiter Skorpionissa Tänä aikana, voit odottaa materiaalista voittoa investoinnistasi: veroista tai esimerkiksi vakuutuksesta. Voi, kuiten... Jupiter Jousimiehessä Tällä jaksolla, toimit vakaumuksesi kanssa saaden siitä etua. Olet itsevarma, joten sinulla ei ole ongelmia, kun käsi... Jupiter Kauriissa Siirryttyään kauriiseen, Jupiter on hieman rajoittuneempi, mistä johtuen olet erittäin välittävä ja varovainen tänä a... Jupiter Vesimiehessä Tämän ajanjakson aikana olet joustava ja ymmärtäväinen, mikä helpottaa työskentelyäsi muiden ihmisten kanssa, ja löyd... Jupiter Kaloissa Tunnet olosi eristäytyneeksi etkä koe olevasi huomion keskipisteessä tänä ajanjaksona. Vaikka autat muita paljon, et ...