27.2. 2017

Käärmeenkantaja

Jos olet syntynyt joulukuun ensimmäisellä puoliskolla tai tiedät jonkun joka on, kiinnitä huomiosi! Jos olet kiinnostunut astrologiasta, riippumatta syntymäpäivästäsi, se voi olla merkittävää myös sinulle. Varsinkin jos on epäselvyyttä kunkin merkin yleisistä ominaisuuksista.

Käärmeenkantaja

Käärmeenkantaja on tähdistö, joka sijaitsee Skorpionin ja Jousimiehen tähtikuvioiden välissä. Aurinko vaikuttaa siihen 1.-18. joulukuuta. Jousimiehet erityisesti voivat väittää tämän ajan kuuluvan heille, mutta toivomme selvittävämme asiaa mahdollisimman paljon.

Meidän slaavilaiset esi-isämme, hindut tai zarathustralaiset tiesivät ammoisina aikoina, että Aurinko kulkee läpi myös tämän tähtikuvion. He olivat myös vakuuttuneita siitä, että ihmiset voivat luottaa vain itseensä jumalien ollessa kuuroja rukouksille. Aika, jolloin Aurinko kulkee läpi Käärmeenkantajan, on happotestien ja hengellisen uudestisyntymisen aikaa. Se yhdistää meidät maailmankaikkeuteen ja muihin maailmoihin. Käärmeenkantaja siirtää merkkiympyrän energiaa spiraaliksi, joka mahdollistaa vapaan pääsyn uuden tavan kehittämiseen suljetussa ympyrässä kulkemisen sijaan.

Maa on ikivanhan liikkeen alainen, minkä aiheuttaa akselin hienoinen liike, jolla myös on vaikutusta horoskooppimerkkien luokitteluun. Sen jälkeen, kun muinaiset babylonialaiset totesivat eläinradan 12 merkkiä, taivas on siirtynyt hieman ja niin on eläinratakin.

Aika, jolloin Aurinkoa ohjaa Käärmeenkantaja, on kuuden viikon sykli ja tällöin syntyy suurella energisellä potentiaalilla tai vahvalla intuitiolla varustettuja ihmisiä. Heistä tulee usein psykologeja, parantajia tai mystikoita. Osa heistä on kutsuttu tekemään hyviä tekoja planeetallamme ja loput yleensä tekevät päinvastoin. Joko tai. Käärmeenkantajat ovat äärimmäisyyden ruumiillistumia. He joko tuovat iloa ja onnea (esimerkiksi Satja Sáí Bába)) tai epäonnea ja vastoinkäymisiä (Augusto Pinochet). He ovat erittäin vahvoja tai heikkoja, he käyttäytyvät joko viisaasti tai kertakaikkisen tyhmästi. Kaikki heistä eivät tiedä, miten käyttää lahjaansa. Usein heidän on lähdettävä ja poltettava sillat takanaan noustakseen jälleen kuten Feeniks-lintu ​​tuhkasta ja tullakseen uudeksi, eri henkilöksi.

Pitäisikö meidän laskea Käärmeenkantaja mukaan eläinrataan, vai ei?

Kuten tavallista, on kaksi näkemystä kyseisestä aiheesta. Jotkut väittävät, että Kärmeenkantaja ei ole eläinradan merkki, vaan vain tähdistö, joten sillä ei ole mitään tekemistä muinaisen ja nykyisen astrologian kanssa. Toiset yrittävät todistaa päinvaistaista, koska Käärmeenkantajan sisällyttäminen astrologiaan ja tiedon mukauttaminen, kun Aurinko aidosti menee läpi kunkin merkin, voisi korjata sen maineen.