Kalat Horoskooppi 2023

Tämän vesimerkin edustajille on ominaista rikas mielikuvitus ja korkealle asetetut tavoitteet. Heidän heikkoutensa on kuitenkin alhainen sitoutuminen ja heikko itsetunto. Mutta vuosi 2023 on valmistanut Kaloille urahaasteen, jossa he voivat käyttää sitä voimaa ja päättäväisyyttä, jota uusi vuosi tarjoaa heille.

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla tunnet olosi hieman epävarmaksi, sillä horoskooppi 2023 tuo Kaloille valtavan määrän energiaa. Sinulla on mahdollisuus aloittaa uusi ura, jossa voitat rohkeuden puutteesi ja viet tavoitteitasi eteenpäin. Älä myöskään pelkää tehdä pitkään suunnittelemaasi muutosta – maalaa asuntosi tai aloita pieni remontti.

Kevätkuukausina mielenterveytesi on hyvä. Sinulla on runsaasti luovia ideoita ja yllätät sekä työkaverisi että ystäväsi. Voit odottaa huomattavaa rahasummaa ja tarjousta työmatkasta ulkomaille. Saatat myös tavata sielunkumppanisi tänä aikana.

Vuoden toisella puoliskolla alkaa näkyä Saturnuksen voima Kalan merkissä. Siksi horoskooppi varoittaa tämän herkän merkin edustajia emotionaalisesta haavoittuvuudesta. Tänä aikana sulkeudut itseesi. Myös migreeniä, katumusta ja joitakin psykosomaattisia ongelmia saattaa esiintyä. Käytä tämä aika rentoutumiseen. Hidasta, katso mukava elokuva tai meditoi.

Ihmissuhteiden osalta tunteesi ovat syviä tänä vuonna ja koet jokaisen hetken hyvin intensiivisesti. Hellyydestä ja empatiasta tulee vahvuuksiasi, joten ajan viettäminen sinun kanssasi on mukavaa. Varsinkin kesän ja syksyn vaihteessa saatat tuntea olevasi täynnä ristiriitoja ja puolustuskyvyttömyytesi alkaa tulla esiin. Pysy siksi turvassa ja anna itsellesi aikaa ajatella ensin.