Merkurius

Luonnehtii älymme ja kykyä ilmaista itseämme; vaikuttaa ihmissuhteisiin ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Merkurius

Astrologiasta puhuen, Merkurius on pienin planeetta ja lähimpänä Aurinkoa. Se liikkuu hyvin lähellä Aurinkoa, siksi se näkyy samassa tai viereisessä merkissä horoskoopissa. Se ei koskaan mene pidemmälle kuin 30° poispäin Auringosta, kun se on havaittavissa Maasta.

Astronomiassa, Merkurius edustaa jonkinlaista siltaa tietoisuuden ja tiedostamattomuuden välillä. Siinä kuvataan mistä puhumme, mikä liittyy läheisesti ajatuksiimme, mutta myös tapaamme puhua ja ilmaista itseämme. Tärkeä tekijä tässä on sävy sekä puheemme äänenvoimakkuus ja nopeus. Lisäksi se esittää tärkeää roolia suhteissa, etenkin perheeseen liittyviä. Lisäksi se vaikuttaa meidän älyymme ja mielenlaatuumme, koska se kiinnittää huomiota tapaamme sulattaa, käsitellä ja tulkita tietoja.

Merkurius Oinaassa Tämän jakson aikana ajattelusi on päättäväistä ja objektiivista, mikä on suuri etu ratkaistaessa minkälaisia tahansa ... Merkurius Härässä Tänä aikana meillä on usein tapana käyttäytyä järkevästi ja yrittää pysyä rauhallisena. Tuntuu siltä, ​että ​tunteet ... Merkurius Kaksosissa Tällä jaksolla, olet sanallisesti osaava, joten sinun tulee loistava puhuja. Sinulla ei ole puutetta sanastosta, eikä... Merkurius Ravussa Tunteet voivat vaikuttaa harkintaasi näinä päivinä. Sekä automaattisesti että alitajuisesti. Liika herkkyys saattaa o... Merkurius Leijonassa Tänä aikana, sinulla ei ole ongelmia ihmissuhteissa. Merkuriuksen vaikuttamana, sinusta tulee hyvin uskollinen ja et ... Merkurius Neitsyessä Onnistut käsitellessäsi ongelmia tässä jaksossa. Osaat analysoida kaiken tarkasti ja saada päätöksen nopeasti. Se on ... Merkurius Vaa'assa Jos pääset lähelle kahta ihmistä ja teillä on riitaa tänä aikana, on erittäin vaativaa sopia vain toisen kanssa. Päät... Merkurius Skorpionissa Tänä aikana, saattaa esiintyä suuri tulva henkistä energiaa. Voit omaksua tietoa jopa myöhään yöllä, tuntematta mitää... Merkurius Jousimiehessä Tämän jakson aikana, moraaliset näkökohtasi ovat erittäin vahvoja. Ei vain siksi, että toimit mielelläsi tuomarina, j... Merkurius Kauriissa Tällä ajanjaksolla kaipaat kunnioitetuksi tulemista niin paljon, että tunnet olosi huolestuneeksi, jos joku pitää sin... Merkurius Vesimiehessä Tänä aikana, olet melko rehellinen. Olosuhteilla ei ole väliä, olkoon se asianmukaista tai ei. Tunnet tarvetta seistä... Merkurius Kaloissa Tässä ajanjaksossa, sinulla ei ole ongelmia sanattomassa viestinnässä. Voit käyttää ilmeitä tai kehon asentoa, jotta ...