1.10. 2018

Planeettojen vahvat ja heikot asemat

Kuten varmaan tiedät, jokaisella horoskoopilla on oma planeettansa, joka hallitsee merkkiä. Taivaankansi on jaettu sillä tavalla että Aurinko hallitsee Leijonaa ja Kuu Rapua. Jokainen "alkuperäinen" planeetta (jotka löydettiin aiemmin - aurinkokunnan sisäisen osan planeetat + Jupiter ja Saturnus) hallitsee kahta horoskooppimerkkiä. Merkurius hallitsee Neitsyttä ja Kaksosta, Venus hallitsee Härkää ja Vaakaa, Mars hallitsee Oinasta ja Skorpionia, Jupiter hallitsee Jousimiestä ja Kalaa, ja viimeksi Uranus joka hallitsee Kaurista ja Vesimiestä. "Uudet" planeetat, jotka löydettiin myöhemmin, jaettiin horoskooppi merkeille seuraavasti: Uranus korostuu Vesimiehessä, Neptunus Kalassa ja Pluto Skorpionissa.

Planeettojen vahvat ja heikot asemat

Planeetojen vaikutus on suurin kun ne ovat merkkiensä kohdalla. Päinvastoin kun ne siirtyvät vastakohtaiseen merkkiin, niiden vaikutus heikkenee. Auringon vaikutus heikkenee Vesimiehessä ja Kuun Kauriissa. Mutta näiden kahden keskeisten kappaleiden liikkeet vastakohtaisiin merkkeihin eivät ole kovin merkittäviä, sillä ne ovat hallitsevia osia. Merkuriuksen vaikutus heikkenee Kalassa ja Jousimiehessä, Venus Skorpionissa ja Oinaassa, Mars Härässä ja Vaa`assa, Jupiter Neitsyyssä ja Kaksosessa, Saturnus Ravussa ja Leijonassa.

On tärkeää huomioida näiden planeettojen heikot ja vahvat asemat, jotta voit tehdä tarkan tulkinnan horoskoopista. Jos haluat lisää tietoa planeettojen asemasta tietyissä merkeissä ja niiden vaikutuksesta, suosittelemme sivustoa Planeetat. Siellä voit nähdä kartan niiden tämänhetkisestä asemasta taivaalla. Voit myös laskea oman sijaintisi syntymähetkelläsi, ja nähdä mitkä planeetat ovat muodostaneet luonteesi.