Askendentti Kauriissa

Askendentti: luonnehtii alkuenergiaamme, näkemystä maailmasta ja mielipiteitämme

Kauris: Tämän horoskooppimerkin nimi osuvasti määrittelee tähän merkkiin syntyneen ihmis...

Nouseva merkki Kauriissa kuuluu vaikeimpiin. Nämä ihmiset eivät todennäköisesti elä helppoa elämää. He ovat erittäin kärsivällisiä ja heillä on vastuuntuntoa syvällä sisimmässään. He kulkevat läpi elämän varovaisesti ja pyrkivät tuomitsemaan ja kyseenalaistamaan tekojaan ja päätöksiään loputtomasti. He pelkäävät alitajuisesti joutuvansa tilanteeseen, jossa he joutuisivat maksamaan huonoista päätöksistään.

Velvollisuudentunto aiheutuu usein valvottuna olemisen tunteesta. Siksi teet aina parhaasi, mitä arvostetaan suuresti erityisesti fyysisessä työssä. Lait ja säännöt rauhoittavat sinua. Näet ne jonkinlaisena käsikirjana tehdä asiat oikein. Käyttäytymisesi vaikuttaa epävarmalta ja kestää hetken ennen kuin löydät tavan avautua muille. Suhteet eivät ole sinulle alkuun helppoja.


Askendentti Kauriissa kuuluu kaikkein vaikeimpiin. Nämä henkilöt eivät todennäköisesti elä helppoa elämää. He ovat hyvin kärsivällisiä ja syvällä heissä on vastuuntunto. He kulkevat läpi elämän varovasti ja yleensä arvioivat ja kyseenalaistavat toimintaansa ja päätöksiään loputtomasti. He alitajuisesti pelkäävät tulevansa tilanteeseen, jossa he joutuvat maksamaan huonoista päätöksistään.

Velvollisuudentunto tulee usein tunteesta, että sinua valvotaan. Siksi, teet aina parhaasi, mikä on erittäin arvostettua erityisesti käsityössä. Lait ja säännöt rauhoittavat sinua. Pidät niitä jonkinlaisena ohjeena tehdä asioita oikealla tavalla. Käytöksesi tuntuu epävarmalta ja sinulta kestää jonkin aikaa löytää tapa avata itsesi muille. Ihmissuhteet eivät ole sinulle helppoa aluksi.