Kalat Horoskooppi 2017

Tässä Neptunuksen hallitsemassa merkissä syntyneet ihmiset loistavat empaattisella ja herkällä luonteellaan. 2017 horoskooppi kehottaa Kaloja hyödyntämään kykyjään, ei vain ihmissuhteissa, mutta varsinkin urallaan. Viime vuonna horoskooppi ja tähdet johtivat sinua kohti rauhallista polkua, mutta tänä vuonna kohtaat ei vain yhtä merkittävää mutkaa, vaan useita. Varsinkin kun kesä tulee. Vuoden lopussa tilanne rauhoittuu taas, ja Kalat voivat nauttia lohdusta ja harmoniasta jälleen.

Vuoden 2017 alkaessa saatat saada selville, että et nauti työstäsi niin paljon kuin ennen. Horoskooppi ennustaa, että sinulla on mahdollisuus muuttaa sitä. Kuitenkin harkitse, onko se riskin arvoista. Tähdet eivät ole kovin vakaita tällä kaudella. Kannattaa mieluummin odottaa kevätkuukausia.

Pitkäaikaisissa suhteissa, Kalat nauttivat jälleen pienen kriisin jälkeen, laiminlyötyäsi kumppaniasi, uudesta harmoniasta. Sinkut heräävät henkiin, erityisesti kesäkuussa, kun he uskaltautuvat seuraelämään ja etsivät sielunkumppaniaan. Juuri nyt alkaa tuottava jakso, joten pidä silmäsi auki äläkä tuhlaa tätä ainutlaatuista tilaisuutta.

Erityisesti ensimmäisen puoliskon 2017 jälkeen tulee olemaan vaikeaa Kaloille saavuttaa tyytyväisyyttä. Pystyt voittamaan vaikeudet vain, jos puret hampaasi yhteen ja taistelet kaikkea tielläsi olevaa vastaan. Se on erityisen totta urasi suhteen. Monimutkainen ja haastava projekti ilmestyy. Älä pelkää tätä mahdollisuutta, vaikka aluksi hirvittääkin. Se edellyttää energiasi investointia, ehkä jopa vapaa-aikasi kustannuksella. Jos et tiedä mitä tehdä, voit aina kysyä kollegalta tai ystävältä neuvoja. He auttavat mielellään.

Vuosi 2017 päättyy paljon hiljaisemmin. Kalat pysyy tasapainotilassa tänä aikana. Tämä aika sopii investoinneille tai pitkän aikavälin suunnitteluun. Älä tuudittaudu tasapainon tilaan. Varo ongelmia läheistesi parissa. Ehkä joku haluaisi salata joitakin tärkeitä tietoja. Jos haluat tietää lisää, sinun täytyy ensin rakentaa luottamusta. Ei myöskään pidä unohtaa kumppaniasi, vaikka ajatuksesi tällä hetkellä keskittyvätkin toiseen suuntaan. Osoita ainakin hieman aloitekykyä, niin voit nauttia keskinäisestä harmoniasta.

 

Ota yhteyttäFacebook