Horoskooppi 2024

Kaikki tähtimerkit kokevat muutoksia ja uusia näkökulmia elämässään uuden vuoden aikana. Johdonmukaisten yritysten kanssa, vuoden 2024 horoskooppi ennustaa menestystä niin työssä kuin rahassakin, kuin myös positiivisia näkymiä romanttisissa ihmissuhteissa.

Marsin vaikutuksen alaisen jousimies varmistaa vuoden aloituksen optimistisesti, täynnä vapautta ja seikkailunhalua. Motivaation ja energian tehostuminen auttaa sinua työstämään tavotteitasi jotka olet asettanut. Kuitenkin, tulimerkkien tulee olla varovaisia koska he voivat hämääntyä ja siten poiketa suunnitelmistaan.

Energian tasaantuessa, vuoden ensimäinen puolikas on täydellinen liiketoiminnalle, työlle ja opiskelulle. Työstät vähitellen tavotteitasi ja tunnet tasaista etenemistä. Maamerkit, jotka ovat luonnostaan käytännöllisiä ja kärsivällisiä, ottavat käytännöllisen asenteen. Sillä välin vesimerkit voivat odottaa erinomaisia tuloksia. Vauraus ja nautinto merkitsee tämän ajanjakson.

Keskikesällä, Saturnuksen liikkeen mukana, tunnet velvollisuuksien painavan. Se pakottaa tekemään tärkeitä päätöksiä tai vaihtoehtoisten töiden ottaminen on stressaavaa. Ilmamerkit voivat tuntea uupumusta ja ahdistusta jos he eivät ota taukoa. Siksipä on parasta hidastaa ja omistaa aikaa itsellesi ja perheellesi.

Jupiter kääntyy taantuvasti syksyllä, joka on vaikeaa erityisesti leijonille ja vesimiehille jotka eivät näe työnsä hedelmää ja saattavat sen vuoksi masentua. Kuitenkin tämä jännitys auttaa muuttamaan elämää parempaan suuntaan. Toistaalta, onnetar suosii maamerkkejä ja ovet mahdollisuuksiin avautuvat silmien edessä.

Marsilla on vaikusta vuoden lopussa, tällä kertaa rapua kohtaan, aiheuttaen halun rakentaa perhearvoja. Merkin hellyys ja planeetan tulisuus johtavat lisääntyneeseen herkkyyteen. Vietät aikaa rakkaidesi kanssa ja tunteitesi syvyys täyttää sinut hengellisyydellä.


Jupiter Härässä
16.5. 2023 - 26.5. 2024
b
16.5.
Jupiter Kaksosissa
26.5. 2024 - 9.6. 2025
c
26.5.

Tänä ajanjaksona Härässä oleva Jupiter välittää kärsivällisyyttä ja vakautta, minkä ansiosta menestyt missä tahansa liiketoiminnassa ja kaikessa, mikä liittyy talouteen. Näkökulmasi auttaa sinua suorittamaan keskeneräiset tehtävät loppuun, joten et tule pitämään ihmisistä, jotka yrittävät hidastaa edistymistäsi.

Tässä ajanjaksossa tulet olemaan hyvin kiireinen: edessäsi on paljon tutkittavaa ja keskusteltavaa. Uudet kokemukset ja esimerkiksi vieraat maat houkuttelevat sinua, joten nyt on hyvä aika luoville aktiviteeteille. Jupiter voi kuitenkin vaikuttaa tiedonjanoosi haitallisesti, ja saada sinut epäilemään uskontoasi, jota yrität selittää liian loogisella tavalla.

Saturnus Kaloissa
7.3. 2023 - 25.5. 2025
l
7.3.
Uranus Härässä
15.5. 2018 - 26.4. 2026
b
15.5.

Tänä aikana voit tuntea halua muuttaa kaikki rutiinit. Olipa se yhteiskunnan tapa tai oma arvoasteikkosi. Olet luova ja sinulla on paljon uskomattomia ideoita, joten ei ole ihme, että et kestä mitään vanhentunutta. Kuitenkin, suhteissa on olemassa myös äkillisten muutosten uhka. Voit olla hyvin leppymätön.

Neptunus Kaloissa
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

Tunnet todennäköisesti suurta henkistä voimaa tällä kaudella. Jos ajattelet jotain usein ja riittävän intensiivisesti, ja joskus kärsivällisesti, saat mitä haluat ilman epäilyksiä. Rauhallisen ja hyväntahtoisen luontosi ansiosta, voit saada itsesi taloudellisiin ongelmiin, mikä voi lopulta johtaa eksistentiaalisiin ongelmiin.