Vaaka Horoskooppi 2024

Vuoden 2024 horoskoopin mukaan, tämä on suotuisaa aikaa vaa'alle löytää unelmien ihmissuhde, jopa vahingoittuneet suhteet saavat uuden mahdollisuuden. Onni palaa luoksesi ja voit odottaa miellyttäviä yllätyksiä niin työssä kuin taloudellisestikkin.

Vuoden alku tuo mukanaan positiivisia uutisia ja ratkaisuja ongelmiin perheasioissa, jotka ovat saattaneet huolettaa sinua. Et näe kehitystä töissä, mutta tämä muuttuu vuoden toisella puoliskolla joten ole kärsivällinen.

Kevät tuo mukanaan uutta energiaa ja ylittämällä esteitä, kehityt työssäsi.

Kesällä, Venuksen liikkuessa, keskityt ihmissuhteisiin joissa vilpittömästi ilmaiset tunteesi muita kohtaan. Sinusta kuoriutuu puhdas ja romanttinen sielu. Vastauksena on harmoninen rinnakkaiselo ja rakkaimpasi tuntevat olonsa mukavaksi kanssasi. Et vedä puoleesi kaikkea huomiota, mutta hurmaat muita ja muodostat uusia ystävyyssuhteita. Jos olet epätasapainoisessa ihmissuhteessa, seuraukset ovat vahvasti Venuksen muutoksen ilmentymiä. Huolimatta tästä, kaikkea ei ole menetetty, sillä tämä aika tuo positiivisia muutoksia ja uusia alkuja. Nämä ovat hyvästä vaa'oille, jotka eivät ole vielä löytäneet sielunkumppaniaan.

Syksyllä, Merkurius heikentää päätöksentekoon liittyviä kykyjäsi ja pysyisit mieluiten neutraalina riidoissa. Sen vuoksi, sinun pitäisi omaksua hillitty asenne. Huolimatta näistä ulkoisista vaikeuksista, tunnet itsesi rauhalliseksi ja löydät tarvittavat kompromissit.

Vuonna 2024 saavutat tuloksia urallasi. Kuitenkin, sinun täytyy luottaa itseesi - joka voi olla vaikeaa ensimäisinä kuukausina. Löydät vähitellen oikean polun, jota puollustat omalla uniikilla tavallasi. Vuoden toisella puoliskolla liikut eteenpäin ja pärjäät hyvin opiskeluissa sekä työssä. Vaa'at, tuntevat Pluton vaikutuksen vesimiehessä sen saapuessa siihen, jossa se pysyy lähes kaksikymmentä vuotta. Siksi sinun pitäisi varautua positiivisiin muutoksiin niin työssä kuin henkilökohtaisessakin elämässä.

Nautit työsi hedelmistä ja annat itsellesi hyvin ansaittua lepoa.