Kalat Horoskooppi 2024

Vuoden 2024 horoskooppi kannustaa kaloja olemaan valppaana, varsinkin ihmissuhteissa. Vesimerkkinä olet jo valmiiksi viritetty muiden tunteille ja voit käyttää tätä luodaksesi ihmissuhteita. Se voi kuitenkin aiheuttaa yliherkkyyttä ja haluttomuutta avautua. Pärjäät hyvin työssä ja taloudellisesti, mutta sinun tulisi myös odottaa vaihtoehtoisia kuluja vuoden lävitse.

Ensi kuukausien aikana, mielesi laajentuu uusille mahdollisuuksille ja tietämykselle, ihmettelet myös selittämättömiä kysymyksiä.. Kaikki näyttää erilaiselta, ja ratkot niitä asioita mihin et aiemmin kyennyt. On helpompaa käsitellä vaikeita asioita, kuitenkin, varo erimielisyyksiä rakkauselämässä joita saattaa ilmestyä tällä ajanjaksolla.

Kevät on tulisen Marsin ohjauksessa, joka tarjoaa sinulle ylimääräistä energiaa toimintaan. Luovuutesi kasvaa ja menestyt kaikessa mitä teet. Mikäli asetat tällä ajanjaksolla tavotteita, Marsin vaikutus auttaa sinua saavuttamaan ne.

Kesän saapuessa, koet vahvan intohimon aallon ja houkuttelet romanttisia kohtaamisia jotka voivat johtaa uuteen suhteeseen. Saat myös huomiota työtovereiltasi, jotka arvostavat apuasi ja muodostavat uuden ystävyyssuhteen. Vaikka olet onnekas parisuhteissa, vältä liiallista luottamusta.

Vuoden toisella puoliskolla, kalat ovat energisiä hallitsevan Neptunuksen vuoksi. Välttämättömät kysymykset nostavat esille syvimmät pelkosi ja suurimmat halusi, tuottaen tuloksena muutoksia sinun ja kumppanisi välille. Oikeaan aikaan, voit hyväksyä koko totuuden. Et ainoastaan henkilökohtaisessa elämässäsi vaan myös sielusi syvimmissä osissa.

Kalat ovat tunnettuja intuitiostaan ja luovuudestaan, joka hyödyttää heitä jos he omistavat aikaa luoville ja hengellisille aktiviteeteille. Se myös tyydyttää heidän uteliaisuutensa matkustamalla ulkomaille. Halusi oppia uusia asioita manifestoi ammatillista elämää ja omistaudut uusien konseptien toimintaan saamiseksi.