Skorpioni toukokuu Horoskooppi 2020

Toukokuu edustaa tiettyä laskusuhdannetta tunteissasi, ja kun kyseessä on tulevaisuudesta puhuminen paremman puoliskosi kanssa, sinusta tuntuu siltä, ettei se koske lainkaan sinua. Jos näin tapahtuu, älä keksi tekosyitä, tutustuta kumppanisi planeettojen asentoihin ja niiden vaikutukseen käyttäytymisessäsi! Merkuriuksen vaikutus on kiistaton ja ainakin sinulla on hyvä tekosyy. Mutta skorpionien tulisi näyttää kumppaneilleen, että he välittävät heistä joka tapauksessa. Vakavista asioista keskusteleminen voidaan jättää toiseen ajankohtaan.

Jokainen Skorpiooni voi olettaa Toukokuulta paljon uuden oppimista, jota janoatkin. Tiedostat, että voit käyttää tulevaisuudessa hyödyksesi kaikkea, jonka olet nyt oppinut. Ikävä kyllä saatat kokea myös harmillisia konflikteja, mutta tällä kertaa seisot vahvasti mielipiteidesi takana.

Skorpioni kesäkuu >>


Aurinko Härässä
19.4.17:32 - 20.5.16:33
b
19.4.
Aurinko Kaksosissa
20.5.17:33 - 21.6.00:27
c
20.5.

Tämä aika voi olla hyvin edullista sinulle. Olet hyvin periksiantamaton, säälimätön ja vakaa, mitä tulee mielipiteisiisi. Siksi toimit luonnollisena auktoriteettina ja sinua kunnioitetaan. Saatat tuntea tarvetta kerätä rahaa, koska se on sinulle asiaankuuluvaa. Kun tämä otetaan huomioon, saatat pystyä työskentelemään kovemmin kuin yleensä. Kuitenkin saattaisit vaikuttaa ahneelta ja ilkeältä muiden silmissä ääritilanteissa.

Et saavuta tyyneyttä tällä kaudella. Halu saada uutta tietoa ajaa sinua eteenpäin. Saatat näyttää seuralliselta, intellektuellilta tai jopa sosialistiselta yhteiskunnassa. Uudet tiedot ja taidot auttavat sinua itsesi toteuttamisessa; siksi sinun ei tarvitse pelätä olla kiinnostunut koulutuksesta, jopa ihmissuhteiden kustannuksella.

Venus Kaksosissa
3.4.19:59 - 7.8.18:07
c
3.4.

Et jää vain yhteen paikkaan näinä päivinä. Matkailu, uudet seikkailut, sosiaalinen elämä ja flirttailu houkuttelevat sinua. Äärimmäisissä tapauksissa, toiset saattavat pitää käytöstäsi ahdasmielisenä. Rakkauden asioissa, vain yksi kumppani ei tyydytä sinua. Pitkäaikaisessa suhteessa, kumppanisi pitäisi antaa sinulle runsaasti mielenkiintoisia ideoita tehdäkseen sinut onnelliseksi.

Merkurius Härässä
27.4.22:38 - 12.5.00:44
b
27.4.
Merkurius Kaksosissa
12.5.01:44 - 28.5.20:53
c
12.5.
Merkurius Ravussa
28.5.21:53 - 5.8.06:21
d
28.5.

Tänä aikana meillä on usein tapana käyttäytyä järkevästi ja yrittää pysyä rauhallisena. Tuntuu siltä, ​että ​tunteet eivät kosketa meitä, Merkuriuksen vaikuttaessa. Viestintämme on melko hidasta ja varovaista, mutta toisaalta se on hyvin ymmärrettävää. Sen lisäksi, pystyt päättämään kaiken onnistuneesti kärsivällisyytesi ja kestävyytesi ansiosta. Sen vuoksi, mikään ei estä kehitystäsi.

Tällä jaksolla, olet sanallisesti osaava, joten sinun tulee loistava puhuja. Sinulla ei ole puutetta sanastosta, eikä itseluottamuksesta. Sen lisäksi, kiitos sinun ei-patistavan asenteesi, voit houkutella monien ihmisten huomion ja vaikuttaa heihin. Mielenkiinnonkohteesi ovat moninaisia. Olet kiinnostunut kaikesta, joka laajentaa näköalojasi ja tyydyttää koulutuksenhalusi.

Tunteet voivat vaikuttaa harkintaasi näinä päivinä. Sekä automaattisesti että alitajuisesti. Liika herkkyys saattaa olla haitta. Yritä keskittyä tosiasioihin. Etuna on, että olet hyvin empaattinen, seuralaisena, kumppanina tai kuuntelijana. Silloin ihmiset voivat seurassasi hyvin.

Mars Vesimiehessä
30.3.22:21 - 13.5.06:59
k
30.3.
Mars Kaloissa
13.5.07:59 - 28.6.04:31
l
13.5.

Tänä aikana, arvostat ystäviä, perhettä ja uskollisia ihmisiä paljon. Siksi et näet mitään ongelmaa taistella heidän vuokseen. Moraaliset arvosi ovat paljon korkeammat näinä päivinä. Siksi saatat pahastua kohdatessasi halveksuntaa tai epäoikeudenmukaisuutta. Sinulla on innovatiivisia mielipiteitä ja sinulle on ominaista hyvä organisointikyky.

Käytöksesi on melko neutraalia, tämän jakson aikana, koska yrität piilottaa tunteitasi. Äärimmäisissä tapauksissa, esimerkiksi, kun kohtaat vääryyttä tai kärsimystä, saatat menettää malttisi, olosuhteista riippumatta. Olet ujo puhuttaessa jutuista, joiden kanssa et ole sinut, riippumatta iästäsi. Tänä aikana taipumus emotionaaliseen riippuvuuteen on myös yleistä.