Leijona Horoskooppi 2024

Leijonaksi syntyneille tämä vuosi tarjoaa tyytyväisyyttä rakkaudessa, vauraudessa ja ammatillisessa kehityksessä. Vuosi 2024 horoskooppi lupaa aktiivista ja menestyksekästä vuotta.

Vuoden alussa et enää nauti päivittäisistä rutiineistasi, sinulla on mielummin kiire seurata intohimojasi. Matkustat ulkomaille, aloitat uuden harrastuksen, aloitat uusia projekteja tai laajennat mieltäsi oppimisen kautta. Mitä päätätkin tehdä, olet tänä vuonna onnekas.

Kevään kuluessa tunnet etteivät ihmiset ympärilläsi hyväksy sinua ja jotkin perheenjäsenet miettivät sinun suunnitelmiesi olevan ajan ja rahan hukkaamista. Kritiikki ei lannista sinua koska, Leijonana, olet täynnä itseluottamusta. Ainakin lähimmät ihmissuhteesi kehittyvät ja ratkot ongelmia joihin et ole aiemmin kyennyt.

Kesällä Venus saapuu leijonaan, joka vaikuttaa ihmissuhteisiisi. Romanttiset ja intohimoiset ajat ovat edessäsi ja viehättävyytesi houkuttelee muita. Kuitenkin jos olet epätasapainoisessa suhteessa, varaudu mahdolliseen sydänsuruun. Jopa harmonisessa rinnakkaiselossa saatat tulla tällä jaksolla mustasukkaiseksi.

Työelämässä pidät yllä positiivista asennetta, otat enemmän vastuuta ja näytät kykysi johtajuudessa. Tämä näyttäytyy yritystesi tunnustamisena ja jopa mahdollisuutena ylennykseen. Älä unohda rentoutua töiden jälkeen, kiireinen elämäntyylisi saattaa jättää sinut ahdistuneeksi ja kireäksi.

Merkuriuksen liikkeet ovat erityisen huomattavia syksyn aikana. Kykysi esittää itsesi tyylikkäänä ja eleganttina tekee sinusta huomion keskipisteen. Mikäli työskentelet markkinoinnissa tai haluat edistää uutta projektiasi tai ideaasi on tämä suotuisa ajanjakso sellaiselle. Mutta kuitenkin, kohdatettasi kritisismiä saatat ottaa itsepäisen asenteen ja ylireagoida kaikkeen muuhun paitsi ylistykseen ja hyväksyntään.

Vuoden lopussa Mars saapuu merkkiisi, tuoden energiaa ja luovuutta. Sinulla tulee olemaan selkeitä, määriteltyjä tavoitteita ja Marsin vaikutus vahvistaa periaatteitasi. Lopulta, olet ylpeä kaikesta mitä olet saavuttanut 2024.