Kuu Kauriissa

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kauris: Tämän horoskooppimerkin nimi osuvasti määrittelee tähän merkkiin syntyneen ihmis...

Kuu Kauriissa-ihmisten käyttäytyminen on täsmällistä, mutta erittäin hienostunutta kaikissa olosuhteissa. He välittävät käyttäytyä kohteliaasti ja edustavasti. He yrittävät päästä arvostettuun ja tärkeään yhteiskunnalliseen asemaan. Siksi, sinä käyttäydyt harvoin todella spontaanisti tai tavalla, joka voisi merkitä uhkaa muille. Ihmiset ympärilläsi saattaisivat luulla, että olet liian tylsä.

Et pelkää ottaa vastuuta ja hoitaa muita. Olet luonnollisesti lahjakas tulemaan opettajaksi tai kasvatusvanhemmaksi. Sinun negatiivinen näkökohtasi on olla liian herkkä vanhenemista kohtaan. Tunnet painetta, epävarmuutta ja tarvetta materiaaliseen turvallisuuteen tulevaisuudessa, jotta sinun ei tarvitsisi kärsiä uudelleen elämässäsi. Stressaantuneena, sinulla on kielteinen asenne, mikä johtaa etäiseen käytökseen muita kohtaan.


Tänä aikana voit odottaa positiivista energiaa työn ja liiketoiminnan alalla. Tämä sijoainti suo meille valtavasti kurinalaisuutta, joten sääntöjen seuraaminen ei aiheuta vaivaa sinulle, eikä organisaatiollesi. Materialismin taju on nyt vahvempi kuin tunteet. Siksi tavoitteiden saavuttaminen on sinulle helpompaa. Et hermostu kritiikistä, koska sekin on sinulle etu .

Muut ihmiset saattavat valittaa, että näytät ulkopuoliselta ja ahdasmieliseltä näinä päivinä. Joka tapauksessa, et kaipaa mitään, mikä häiritsisi sinua.