Kuu

Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Kuu

Kuu vaikuttaa ensisijaisesti meidän sydän ja sielu. Astrologiassa, Kuun uskotaan olevan peili tai Auringon vastakohta, joka pikemminkin edustaa ulkokuortamme tai egoa. Tätä pidetään tärkeimpänä symboliikkana horoskoopin kannalta. Päivittäin, Kuu vaikuttaa merkittävästi aineenvaihduntaamme, koska se on lähellä maapalloa, mitä voi seurata kuukalenterista.

Kuu on äidin tai naisen symboli, siksi siitä puhutaan naisellisena myyyteissä tai saduissa. Se symboloi myös hedelmällisyyttä ja hedelmöitystä. Se ilmentää halua ymmärtää, mitä sisällämme tapahtuu ja sisimpiä tunteitamme. Se myös laittaa meidät kiinnittämään huomiota vain tunteisiimme. Se edustaa luonnollisia vaistojamme ja suojelee meitä samanaikaisesti. Se voi myös paljastaa paljon siitä, mitä me tarvitsemme (ei mitä me haluamme).

Jos Kuu tukee vahvasti, yksilö on melko ujo ja herkkä; sisäänpäinkääntynyt ja keskittynyt lähinnä tunteisiina ja haaveiluun. Tämä liittyy siihen, miten Kuu tulkitaan psykologisesti. Täällä se edustaa lapsuuttamme, jonkinlaisia kaavoja, joita koodataan sielujemme syvyyksiin.

Kuu Oinaassa Näiden päivien energia tuo epämukavuutta. Elämä juoksee lujaa, mistä pidät, mutta toisaalta haluat heittää kaiken sel... Kuu Härässä Kuun ollessa Härässä tuntuu jännittyneitä energioita. Pidämme asioista juuri sellaisina kuin ne ovat nyt. Ihmiset, jo... Kuu Kaksosissa Näinä päivinä meihin vaikuttaa energia, joka saa meidät haluamaan muiden seuraa. Pidät kommunikoinnista, mutta myös k... Kuu Ravussa Olet herkempi kuin tavallisesti, päivinä jolloin Kuu on Ravussa. Nykyisen energia on suunnattu perheeseen ja kotiin, ... Kuu Leijonassa Tämä energia tukee arvojen syntymistä ja luomista, mistä olet myöhemmin ylpeä ja toiset arvostavat sinua. Nämä päivät... Kuu Neitsyessä Energia näinä päivinä valitettavasti tuo meille stressiä. Itsesi laittaminen marttyyrin rooliin on tyypillistä. Käytä... Kuu Vaa'assa Näinä päivinä on tätä sosiaalista energiaa. Asia, jota kaipaat on ihailu, mutta myös jonkinlaista arvostusta muiden i... Kuu Skorpionissa Energia näinä päivinä on täynnä tunnetta. Siksi, me käyttäydymme usein impulsiivisesti ja mustasukkaisesti, varsinkin... Kuu Jousimiehessä Näinä päivinä on rauhallista ja optimistista energiaa. Kuitenkin, saattaa tuntua että se ei voi jäädä yhteen paikkaan... Kuu Kauriissa Tänä aikana voit odottaa positiivista energiaa työn ja liiketoiminnan alalla. Tämä sijoainti suo meille valtavasti ku... Kuu Vesimiehessä Näiden päivien haittapuoli on energian oleminen liian yksinäistä. Sen vuoksi pidät omia ajatuksiasi ja koulutusta par... Kuu Kaloissa Voit odottaa energiaa mielikuvituksen alalla, mikä toimii täydellä teholla näinä päivinä. Siksi älysi saattaa joskus ...