Kuu Neitsyessä

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Neitsyt: Neitsyt liitetään planeetta Merkuriukseen. Tämän merkin alla syntyneet ovat krii...

Kuun sijoittuminen Neitsyeen ei ole onnellisin. Tällaisella henkilöllä on vaikeuksia tuntea tyytyväisyyttä, varsinkin kun on kyseessä tunteet tai spontaanit ilmaisut. Lyöt itseäsi laimin. Toisaalta, voi olla hyvin tarkkaavainen muiden tarpeita kohtaan ja voit tyydyttää niitä yksityiskohtaisesti.

Intuitiosi on erittäin vahva näinä päivinä ja sinulle on ominaista vaatimattomuus ja ystävällisyys. Sinä vaistomaisesti jättäydyt muiden armoille, joten on loogista, että et tunne oloasi hyväksi johtavissa asemissa. Etuna on, että voit elää ja päättää itsenäisesti, kiitos emotionaalisen etäisyyden, jonka Kuu aiheuttaa sinulle. Seuraava positiivinen näkökohta on varmasti täsmällisyys ja tarkkuus: jokainen tehtävä, vaikka pienikin, ansaitsee täyden huomiosi. Tämä huolellisuus soveltuu hyvin vähäisiin asennustöihin.


Energia näinä päivinä valitettavasti tuo meille stressiä. Itsesi laittaminen marttyyrin rooliin on tyypillistä. Käytännöllisesti katsoen olet liian huolissasi ongelmista, joita toiset kieltäytyvät käsittelemästä.

Tulemme todennäköisesti tuntemaan velvollisuudentuntoa, keskittymiskykyä ja kuria. Jos jokin ei toimi suunnitellusti, sinua selviydyt siitä itsekritiikin avulla. Masennusta ja onnettomuutta saattaa myös tulla elämääsi. Valitettavasti et voi tehdä mitään, koska sinulta puuttuu itseluottamusta, näinä aikoina.