Kuu Vesimiehessä

Kuu: Luonnehtii sydäntä, sielua, sisintä itseä. Meistä tulee ujoja ja herkkiä Kuun vaikutuksesta.

Vesimies: Tämä horoskooppimerkki liitetään Saturnukseen ja Uranukseen, siksi tähän merkkii...

Ihmiset, joilla on Kuu Vesimiehessä, voivat olla hyvin sosiaalisia ja ystävällisiä, huolimatta heidän emotionaalisesta irrallisuudestaan ja tarpeestaan pitää etäisyyttä. Toisaalta, ne yksilöt voivat olla hyvin ymmärtäväisiä ja he todella välittävät muiden ihmisten vaikeuksista. Toisaalta, mukana ei ole mitään henkilökohtaista etua. Et anna tunteiden näkyä ja pysyt järkevänä.

Se, että pystyt löytämään innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin helposti on varmasti tämän aseman positiivinen vaikutus.

Olet tyytyväinen luonnostaan, varsinkin tuntemattomissa paikoissa. Kuitenkin, tämä halu voidaan täyttää esimerkiksi erittäin vilkkaalla mielikuvituksellasi. Haluat myös saada jonkin verran tilaa henkilökohtaiseen kehitykseen, varsinkin ajatusten suhteen.


Näiden päivien haittapuoli on energian oleminen liian yksinäistä. Sen vuoksi pidät omia ajatuksiasi ja koulutusta parempana, kuin muiden ihmisten seuraa. Äärimmäisissä tapauksissa sosiaalisten tilanteiden pelkosi tekee sinusta kylmän ja etäisen. Toiset eivät ehkä ymmärrä tapaasi käyttäytyä, mitä et vaadikaan. Olet kykenevä pitämään hauskaa itseksesi.

Jos olet kiinnostunut ajankohtaisista tapahtumista, ajattele tulevaisuuttakin, voisit esimerkiksi suunnitella työprojekteja. Positiivinen energia tarjoaa paljon ideoita. Yritä rauhoittua ja kuunnella piilotettua inspiraatiotasi.