Mars

luonnehtii vahvuuttamme (fyysistä ja psyykkistä), myös sukupuolielämää, terveyttä ja liikuntaa

Mars

Astronomiassa, Mars on aurinkokunnan toiseksi pienin planeetta ja myös viimeinen niin sanottu sisempi planeetta. Marsilta kestää noin kaksi kertaa niin kauan kuin Maalta tehdä yksi kierros Auringon ympäri.

Astrologiasta puhuen, se kertoo paljon meidän energiastamme ja voimasta (fyysisestä ja psyykkisestä), meidän rohkeudestamme ja pysyvyydestämme. Kilpailukyky ja tahto, jotka Mars antaa meille, ovat suuressa roolissa urheilussakin, koska nämä ovat ihanteelliset olosuhteet kilpailuhenkisyytemme ilmaisuun.

Muilla alueilla, joissa Mars on mukana ovat esimerkiksi seksi ja romantiikka. Tässä se edustaa väsymätöntä viettelyä, mutta myös jännitystä. Mitä tulee uraan, tämä planeetta auttaa meitä pääsemään eroon ulkomaailman kutsumattomasta stressistä.

Mars Oinaassa Tänä aikana sinulle ei koidu ongelmia impulsiivisesta reagoinnista. Sinusta tulee myös hyvä johtaja. Kykenet myös pys... Mars Härässä Tänä aikana materiaaliset arvot ovat sinulle tärkeimpiä, ei väliä haluatko sitä tai et. Sinä keskityt myös ylimääräis... Mars Kaksosissa Tänä aikana, nautit itsesi kouluttamisesta, esimerkiksi lukemalla. Yleensäkin vain janoat uutta tietoa, jota voit käy... Mars Ravussa Tänä aikana energiasi pitäisi mennä lähimpiin ystäviisi ja perheeseen, kotiin jonka te kaikki luotte. Protektionisti... Mars Leijonassa Tämä ajanjakso antaa runsaasti fyysistä energiaa, mutta myös vahvan mielenterveyden. Voit käsitellä jokapäiväisiä ong... Mars Neitsyessä Tämän jakson aikana on varmasti kätevä laittaa energiasi työhön, koska tunteesi ovat turrat. Suhteisiin liittyvät ky... Mars Vaa'assa Tänä aikana voit odottaa olevasi järkevä ja kylmä. Sisälläsi ei ole mitään vihaa, intohimoa tai jännitystä. Ainoa asi... Mars Skorpionissa Koet varmasti paljon energiaa tänä aikana, olipa se fyysistä tai henkistä. Jos tiedät tavoiteesi, olet valmis menemää... Mars Jousimiehessä Tämä ajanjakso antaa halun taistella omien uskomusten puolesta. Tämä voi loogisesti merkitä myös ongelmia. Tulet levo... Mars Kauriissa Tämän aseman energia on ihanteellinen ura-asioihin. Halu materiaaliseen tyydytykseen ja tunnustettuun asemaan on sinu... Mars Vesimiehessä Tänä aikana, arvostat ystäviä, perhettä ja uskollisia ihmisiä paljon. Siksi et näet mitään ongelmaa taistella heidän ... Mars Kaloissa Käytöksesi on melko neutraalia, tämän jakson aikana, koska yrität piilottaa tunteitasi. Äärimmäisissä tapauksissa, es...