Saturnus

Se yleensä kuuluu yhteen esteiden ja rajoitusten kanssa; sinusta tulee vakava ja syrjäänvetäytyvä.

Saturnus

Astronomiassa, Saturnus on aurinkokuntamme toiseksi suurin planeetta . Sen renkaiden ansiosta, sitä pidetään erittäin kauniina. Lisäksi se voidaan nähdä silmin.

Astrologian suhteen, näemme Saturnuksen etupäässä todellisuuden toimintaperiaatteena. Jos Saturnus vaikuttaa meihin, asenteemme elämään on varsin käytännöllinen ja realistinen. Olemme tietoisia kaikista vaaroista ja päättymisistä elämässämme, eli me kaikki kuolemme kerran. Tämä planeetta myös kuvaa myös kaikkea vanhenemisen prosessiin liittyviä asioita.

Koskien horoskooppia, se vaikuttaa ihmisen yksilöllisyyteen melko kielteisesti. Missä tahansa se onkin mukana, voi tulla viileäksi, ikäväksi tai jopa apaattiseksi. Sen vuoksi meillä on taipumus olla sisäänpäin kääntyneitä ja vakavia. Lisäksi, se voi symboloida isää tai muuta auktoriteettia elämässämme.

Saturnus Oinaassa Saturnus Härässä Saturnus Kaksosissa Saturnus Ravussa Saturnus Leijonassa Saturnus Neitsyessä Saturnus Vaa'assa Saturnus Skorpionissa Saturnus Jousimiehessä Tänä aikana emme anna itsemme olla luottavaisia, koska alitajuisesti tunnemme hyvin realistisen vaaran. Saatat myös t... Saturnus Kauriissa Tämä ajanjakso saattaa tuoda huolet epäonnistumisesta tai epäämisestä. Olet mieluummin käskynalaisessa asemassa, eten... Saturnus Vesimiehessä Tämän kauden vaikutus liittyy usein epämukavuuteen, kyvyttömyyteen sietää tai hyväksyä asioita tai ihmisiä, jotka poi... Saturnus Kaloissa