Venus

Se liittyy tunteisiimme, symboloi rakkautta ja suhteita

Venus

Astronomisessa mielessä, Venus on ollut tiedossamme esihistoriallisista ajoista lähtien, koska auringonlaskun aikana sen näkee paljaalla silmällä. Tämä planeetta on myös lähimpänä Maata.

Venus edustaa naisellisuutta, mikä heijastuu sen vaikutuksen alaisena olevien ominaisuuksista. Yleensä, se myös tekee ihmisistä epäitsekkäitä ja valmiita uhraamaan itsensä muiden puolesta, olipa kyse ajasta, tunteista tai rahasta. Venus myös liittyy kaikkeen ihmissuhteisiin liittyvään. Tapaan, jolla tunnemme toisen henkilön lähellä ja miten voimme jakaa ja vastaanottaa rakkautta.

Psykologia on yksi muista aloista, joihin Venuksella on vaikutusta. Se vaikuttaa meidän arviointikykyymme ja ymmärrykseen tehdä oikea valinta, päätöksentekoon yleensä. Lisäksi se vaikuttaa meidän asenteeseemme omaisuutta ja rahaa kohtaan, mutta myös tapaa ymmärtää taidetta.

Venus Oinaassa Tänä aikana sinulla saattaa olla tapana tehdä impulsiivisia päätöksiä, sydämellä. Mitä tulee rakkauteen ja ihmissuhte... Venus Härässä Tämä aika näyttää hyvin intensiiviseltä sinulle. Aistisi ovat kirjaimellisesti varuillaan, joten koet joka hetken syv... Venus Kaksosissa Et jää vain yhteen paikkaan näinä päivinä. Matkailu, uudet seikkailut, sosiaalinen elämä ja flirttailu houkuttelevat ... Venus Ravussa Tänä jakson aikana, tunteesi ovat syviä, mikä voi tehdä sinusta haavoittuvan. Ei siis ole yllättävää, että yrität pii... Venus Leijonassa Tänä aikana ihmisillä on taipumus käyttäytyä teatraalisemmin kuin tavallisesti, varsinkin mitä tulee rakkauteen ja su... Venus Neitsyessä Tämä ajanjakso tekee aistit teräviksi, varsinkin mitä tulee päätöksentekoon. Kyky tietää mikä on kaunista ja arvokast... Venus Vaa'assa Tänä aikana kiinnität alitajuisesti suurta huomiota suhteisiin ja varmistat, että ne ovat hyvin tasapainoisia ja harm... Venus Skorpionissa Tänä aikana etsi yksilöitä, joilla on monimutkainen ja salaperäinen mieli. Et voi vastustaa kaiken kielletyn kiusaust... Venus Jousimiehessä Intiimi suhde voidaan kehittää sivistyksen kautta, tämän jakson aikana. Sinä todella pidät uusien asioiden oppimisest... Venus Kauriissa Tänä aikana luultavasti haluat pysyä arvokkaana kaikissa tilanteissa. Siksi vältät julkista kiintymyksen osoittamista... Venus Vesimiehessä Tämä aika on hieman kylmempää rakkaudessa. Sentään, pidät ystävien lähellä olemisesta enemmän kuin koskaan. Persoonal... Venus Kaloissa Tänä aikana ympärilläsi olevien ihmisten tuki on erittäin nautittavaa. Mielesi on avoin, joten kanssasi on erittäin h...