Horoskooppi huomenna - Vaaka

Tähdet rohkaisevat sinua tekemään hyviä tekoja, joten älä pidättele itseäsi. Suuret eleet, joita ei normaalisti ymmärrettäisi tai ne torjuttaisiin, ovat nyt sallittuja. Käytä mielikuvitustasi ja yllätä henkilöt, joista välität.

Perheenjäsenesi eivät ymmärrä elämäntyyliäsi ja he yrittävät puhua sinut siitä eroon. Älä suutu, tiedät että he tarkoittavat hyvää.

Juttele kumppanillesi tai ystävällesi ja menkää juhliin yhdessä. Se tulee olemaan vuoden kohokohta ja tunnelma siellä tulee olemaan päätä huimaava.

Tuntuu ehkä siltä, ettei sinulla ole paljoa energiaa. Tämä ei ole kuitenkaan syy olla täysin uupunut. Jätä osa töistä seuraavaan päivään.

<< Vaaka / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Ravussa
19.1.05:44 - 21.1.05:55
d
19.1.
Kuu Leijonassa
21.1.06:55 - 23.1.05:23
e
21.1.

Olet herkempi kuin tavallisesti, päivinä jolloin Kuu on Ravussa. Nykyisen energia on suunnattu perheeseen ja kotiin, siellä tunnet olosi mukavimmaksi. Voit omalta osaltasi kehittää miellyttävää tunnetta, jolla on myönteinen vaikutus myös muihin sukulaisiin...

Tämä energia tukee arvojen syntymistä ja luomista, mistä olet myöhemmin ylpeä ja toiset arvostavat sinua. Nämä päivät ovat ihanteellisia sosiaalisiin tapahtumiin tai treffeihin...

 

Ota yhteyttäFacebook