Horoskooppi huomenna - Vesimies

Ihmiset puhuvat sinusta hyviä asioita. Viime aikoina olet todella yrittänyt olla hyvä ystävä. Nyt sinut palkitaan uusilla tuttavuuksilla, joihin tutustut erittäin helposti yhteisten tuttujen kautta. Tästä on hyötyä töissä ja kotona.

Vanhempasi rakastavat sinua, vaikka he ovat kanssasi eri mieltä ja yrittävät puhua sinut pois uudesta suhteestasi, joten älä unohda tätä ja sano jotain, mitä kadut myöhemmin.

Pärjäät loistavasti. Tästä syystä voit kohdata kateellisia ihmisiä. Pysy lujana, älä anna näiden ihmisten pilata päivääsi.

Tunnet olosi loistavaksi ja olet huippukunnossa. Ota tästä hyöty irti.

<< Vesimies / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Härässä
23.3.20:44 - 26.3.03:41
b
23.3.
Kuu Kaksosissa
26.3.04:41 - 28.3.13:22
c
26.3.

Kuun ollessa Härässä tuntuu jännittyneitä energioita. Pidämme asioista juuri sellaisina kuin ne ovat nyt. Ihmiset, jotka yrittävät tehdä muutoksia (jopa positiivisen) tai joihin liittyy innovatiivisia mielipiteitä, tekevät sinut ahdistuneeksi...

Näinä päivinä meihin vaikuttaa energia, joka saa meidät haluamaan muiden seuraa. Pidät kommunikoinnista, mutta myös kuuntelemisesta. Pystyt usein ymmärtämään ja kohtaamaan ympärilläsi olevien ihmisten tarpeet hyvin nopeasti. Nämä piirteet ovat aina tervetulleita, joten voit odottaa innolla, että olet suosittu ryhmässä...