Oinas Horoskooppi 2019

Oinaan horoskooppi 2019 on täynnä kokemuksia. Marsin vaikutus tässä tulen merkissä näkyy valtavana sisäisenä voimana ja sinnikkyytenä, Oinas luottaa itseensä eikä tule kyllästymään. Hän käyttää kykyjään hyväksi uraelämässä ja onnistuu saavuttamaan tavoitteensa. Yksityiselämä tulee olemaan tasapainoinen.

Heti vuoden alussa, Oinas kokee joutuvansa taistelemaan asemansa ja onnensa edestä. Marsin vaikutus on suuri syy tähän. Siitä johtuen sinulla on edessä erittäin kiirellinen ajanjakso. Jos joku tai jokin yrittää hidastaa sinua, tulet levottomaksi. Töissä erotut joukosta. Sinun ahkeruus ja sinnikkyys huomataan. Rakkaussuhteet ovat hillittyjä, mutta sopuisia ilman suurempia tapahtumia.

Horoskoopin mukaan kevät tulee olemaan rauhallista aikaa, erityisesti työelämässä. Alun innostus vähitellen laskee, mutta pysyt silti muiden tahdissa, mikä on tarpeeksi. Sen sijaan Oinas voi keskittyä muihin elämänalueisiin. Esimerkiksi suuria tapahtumia tulee olemaan sukulaisten keskuudessa.

Kesä 2019 ehdottomasti jatkuu kiivaalla tahdilla. Oinas tuntee Venuksen vaikutuksen vahvana. Tunnet olosi hyväksi kun saat huomiota vastakkaiselta sukupuolelta, joten haet sitä lisää. Tämä jakso lupaa paljon kokemuksia, seikkailuja ja intohimoisia hetkiä sinkuille. Erityisesti suhteet, jotka saavat alkunsa heinäkuussa ovat vahvoja. Olet levoton uraelämän suhteen. Monet haasteet kohtaavat sinua. Oinas ei kuitenkaan helposti anna periksi. Päinvastoin, haasteet antavat hänelle taistelumielen.

Syksyllä horoskoopin mukaan Merkuriuksen asema Härässä vaikuttaa sinuun eniten. Pidät pään kylmänä joka tilanteessa ja olet pidättyväinen. Tämän oivalluksen ansiosta, sekä luonteenomaisesta kärsivällisyydestä ja sinnikkyydestä johtuen, onnistut suorittamaan mitä vain sinulta vaaditaan. Pysyvät suhteet kukkivat myös.

Vuoden loppuun mennessä Oinas vihdoin jättää uran taustalle - rakkaussuhteet ovat nyt etusijalla. Sinkuilla on nyt paras mahdollisuus tavata sydänystävänsä. Mene vain rohkeasti ulos ystäviesi kanssa, et ikinä tiedä missä tapaat mahdollisen kumppanin. Perhesuhteet ovat rentoja ja rauhallisia. Mikään ei estä sinua nauttimasta rauhallista joulua perheen kesken.