Rapu Horoskooppi 2019

Vuoden alussa Ravun horoskooppi 2019 tulee olemaan täynnä tapahtumia. Vuoden jälkipuolisko kuitenkin johtaa rauhalliseen ja positiiviseen jaksoon. Kuun hallitsema ilman merkki, Rapu on herkkä. Ei ihme, että suuriosa hänen elämän tapahtumista pyörii ihmissuhteiden ympärillä. Muita ominaisuuksia ovat vilkas mielikuvitus, mutta myös vastuuntunto ja omistautuminen toisia kohtaan. Ravut ovat yleensä oikukkaita.

Tammikuussa 2019 seuraa mielenkiintoisia tapahtumia. Venuksen asema Skorpionissa sekoittaa kaiken ympärilläsi. Tämä aiheuttaa Ravussa mysteerien ja kaiken oudon tutkimisen halun. Kielletty hedelmä vetää myös puoleensa. Voimakkaat tunteet johtavat sinua, ja saatat tuntea ettet voi vastustaa niitä. Äärimmäisessä tapauksessa se saattaa jopa johtaa uskottomuuteen. Toisaalta nämä planeettojen asemat vaikuttavat positiivisesti työelämään. Pystyt suorittamaan jotka suunnasta tulevat tehtävät.

Kevään tullessa sinun täytyy keskittyä uraasi. Pienikin huolimattomuus voi johtaa virheeseen tai tärkeän tiedon sivuuttamiseen. Horoskooppi vihjaa ettet anna yksityiselämän tapahtumien vaikuttaa työelämääsi.

Vuoden puolessavälissä tilanne vihdoin paranee. Ravun työelämä rauhoittuu ja saat tilaisuuden näyttää esimiehellesi kuinka korvaamaton olet. Sinkut voivat myös olla toivekkaita. He voivat löytää tosirakkauden kesäkuun loppuun mennessä. Tähdet ovat suotuisessa asemassa yksityiselämän suhteen.

Kesän tulossa loppuun ja syksyn alkaessa Rapuun vaikuttaa Kuun asema Leijonassa. Energinen olemus rohkaisee sinua ryhtymään toimiin ja rakentamaan arvoja, joista voit myöhemmin olla ylpeä. Älä pelkää aloitteen tekemistä pysyvässä suhteessa, jotta voitte siirtyä uuteen vaiheeseen kumppanisi kanssa.

Vuoden loppu tuo tullessaan rauhallisen jakson horoskoopin mukaan. Vihdoin sinulla on aikaa keskittyä itseesi ja fyysiseen kuntoosi. Urheillessa rentoudut työn aiheuttamasta stressistä. Vastustuskykysi myös vahvistuu, eikä sinua uhkaa sairaudet kylmästä säästä riippumatta. Sinun pitäisi kohdistaa huomiosi perheesi puoleen. Perheenjäsen saattaa tarvita apuasi. Horoskoopin neuvo on, ettet petä heidän luottamustaan. Kyseessä oleva henkilö ottaa väärinteon tosi vakavasti.