Oinas - Jousimies | Suhdehoroskooppi

Jos etsit jotakuta, joka viihdyttäisi kaikkia ihmisiä juhlissasi, lopeta etsintä! Hän on edessäsi! Kyllä, nämä horoskooppimerkit rakastavat seuraa ja he pystyvät huvittamaan ihmisiä tunti toisensa perään. He ovat vitsien mestareita ja kaikki ihmiset rakastavat heitä. Heitä on lähes mahdotonta unohtaa, heidät näkee ja kuulee kaikkialla. He tukevat toisiaan ja täydentävät toisiaan täydellisesti. Heillä on paljon energiaa ja optimismia. He ovat todella onnellinen pari. Ongelmia voi tulla, jos Jousimies haluaa enemmän vapautta, kuin omistushaluinen Oinas hänelle antaa. Jousimies, älä sano mitään, mitä voisit myöhemmin katua. Vaikka se ei ensi silmäyksellä näkyisikään, Oinas on herkkä ja häntä voi helposti satuttaa.
## #157_205 ##
Kauris on hyvin vakava ja ahkera. Hän haluaa, että kaikki on kunnossa ja hän yrittää viimeistellä jokaisen työn viimeiseen yksityiskohtaan asti. Hänellä on taipumus kouluttaa Oinasta. Oinas tarvitsee viereensä henkilön, joka jakaa hänen elämänhalunsa ja ymmärtää Oinaan joskus hieman hulluja ideoita. Nämä horoskooppimerkit ovat molemmat sarvipäisiä, joten ne ovat itsepäisiä. He eivät halua tehdä mitään myönnytyksiä, mikä on ongelma pitkäkestoisten suhteiden luomisessa. Voimme nähdä tämän yhdistelmän ennemmin töissä kuin parisuhteessa. Jos kuitenkin haluat kokeilla sitä kaikista esteistä huolimatta, määrittäkää jokin yhteinen tavoite ja tukekaa toisianne sen saavuttamisessa.

elementit:   Oinas=tuli   X   Jousimies=tuli

Tämä yhdistelmä on luultavasti kaikkein vaarallisin. Molemmat yksilöt ovat itsepäisiä ja äkkipikaisia. Jos tällaiset ihmiset tapaavat, voi tulla villejä argumentteja, mutta myös rakkaudenjulistus. Tilanne saattaa muuttua minuutissa. Vaikka et joskus tiedä asemaasi sellaisessa suhteessa, et koskaan kyllästy. 

 

Suhdehoroskooppi