Oinas - Vesimies | Suhdehoroskooppi

On ihme, jos nämä kaksi horoskooppimerkkiä kohtaavat, sillä Vesimies viihtyy yksin ja aktiivinen Oinas etsii aina seuraa. Vesimiehen pää on täynnä ideoita, mutta hän kaipaa energiaa ja itseluottamusta toteuttaakseen ne. Onneksi Oinas on täynnä energiaa ja on valmis auttamaan häntä. Heillä on samat intressit ja mielipiteet. He riitelevät harvoin. Kekseliäs Oinas yrittää viihdyttää Vesimiestä niin paljon kuin voi, joten ainakaan Vesimies ei kyllästy tässä suhteessa.
## #157_207 ##
Yhdistelmä vettä ja tulta Eläinradalla, joten Kalat ja Oinas on hieman odottamaton pari. Herkkä Kalat kestää huonosti kuumaluonteista Oinasta. Ja koska Oinas ei halua alistua, Kalat kärsii siitä hyvin usein. Toisaalta, Kaloja kiehtoo Oinaan voima ja sitkeys. Kalat on uneksija, joten suhde Oinaaseen pitää jalat maassa ja pakottaa hänet ajattelemaan järkevämmin. Tämä merkkien yhdistelmä sopii paremmin lyhytaikaiseen suhteeseen. He voivat olla todella hyviä ystäviä.

elementit:   Oinas=tuli   X   Vesimies=ilma

Voimme varmasti sanoa, että tämä elementtien yhdistelmä on hyvin epävakaa. Koska kiireinen ilman elementti ei anna tulelle riittävän vakaata ympäristöä, tuli äityy villimmäksi ja villimmäksi. Miten tahansa, jos tällainen suhde voittaa kaikki esteet, se voi olla vahvempi ja nauttia kaikista elämän seikkailuista. Sillä nämä ihmiset rakastavat olla liikkeellä.

 

Suhdehoroskooppi