Vesimies Horoskooppi 2023

Tämän ilmamerkin edustajat altistuvat tärkeille muutoksille vuonna 2023, erityisesti uransa suhteen. Siksi Horoskooppi 2023 neuvoo Vesimiehiä olemaan tekemättä näitä päätöksiä kevyesti ja suosittelee, että he ottavat kaiken irti vahvasta piirteestään: varovaisuudesta. Päinvastoin, horoskooppi 2023 varoittaa tämän merkin edustajia impulsiivisesta ja vapaamielisestä käyttäytymisestä, joka saattaisi aiheuttaa huomattavia ongelmia.

Vuoden alussa epäilet suunnitelmiasi, sillä tuttavasi kommentoivat kärkkäästi päätöksiäsi. Mutta kun Saturnuksen voima alkaa näkyä Vesimiehen merkissä, kuljet intuitiivisesti omaa tietäsi - toisin kuin muut. Älä siksi pelkää ilmaista mielipidettäsi tai ehdottaa muutoksia työpaikalla. Jos harkitset jopa työpaikan vaihtoa, tämä ajanjakso kannustaa sinua tekemään sen - mutta älä unohda miettiä sitä huolellisesti.

Kesäkuukausina keskittymiskykysi on vahva, ja siksi tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa. Sinusta tulee täysin itsenäinen, joten suhteet väistyvät hetkeksi. Mutta varo liioittelemasta sitä, itsenäisyydestäsi huolimatta. Se saattaisi ajaa rakkaan kumppanisi pois luotasi. Hän on tukenut sinua päätöksissäsi, mutta koska kiireittesi vuoksi sinulla ei ole aikaa hänelle, hän saattaa tuntea itsensä laiminlyödyksi.

Syksyllä tunnepuolesi alkaa herätä ja ihmissuhteesi asettuvat etusijalle. Sinulla saattaa olla kumppanisi kanssa ongelmia ja pieniä riitoja. Teidän on voitettava nämä haasteet. Saatatte erota hetkeksi, mutta se voi olla hyödyllistä teille molemmille ja lopulta palaatte yhteen. Kaikesta tästä on hyötyä sinulle ja se vie teitä molempia askeleen pidemmälle.

Suorituksesi urheilussa ja taiteissa ovat tänä vuonna parempia kuin koskaan aiemmin. Joten hanki kausikortti kuntosalille ja aloita myös kitaran soiton tai maalauskurssi, joissa voit tyydyttää luovan puolesi.

Loppuvuosi on miellyttävä ja rentouttava. Onnistuit tekemään kaikki työsi ajoissa valmiiksi ja voit keskittyä hauskanpitoon. Älä unohda ottaa vitamiineja ja rentoutua, sillä kuiva sää on käytännössä bakteerien kasvualusta.