Aurinko

Luonnehtii temperamenttia, identiteettiä ja miten muut kokevat sinut, se on energian lähteesi

Aurinko

Astronomiassa, Aurinko on tähti keskellä aurinkokuntaamme. Se tekee elämän maapallolla mahdolliseksi, koska se antaa meille valoa ja lämpöenergiaa. Maa on 150 miljoonan kilometrin päässä tästä tähdestä ja huolimatta siitä, Auringolla on suurin vaikutus planeettaamme.

Astrologia puheen ollen, voimme sanoa, että Auringon vaikutus on vielä tärkeämpää kuin tähtien sijainti. Auringon mukaan määritämme kevätpisteen, joka ilmoittaa Oinaan alkamisen ja siten koko horoskoopin. Näin ollen Aurinko määrittelee kunkin eläinradan, joka on nimetty tähdistön mukaan. Tähtikuvio liikkuu hieman koko ajan, siihen vaikuttaa maapallon prekessio. Kuitenkin vuodenajat, jotka luottavat Aurinkoon, ovat huomattavasti tärkeämpiä. Pohjimmiltaan, voisimme sanoa, että tämä tähti on koko horoskoopin johtaja.

Aurinko symboloi elämää, tapaa jolla toiset katsovat meitä ja meidän ulkonäköämme (toisin kuin Kuu, joka heijastaa ihmisen sielua ja henkeä). Siten se liittyy meidän egoomme, identiteettiin ja paljon muuhun. Se myöskin linjaa, miten ja missä me haluamme muiden tunnustavan meidät ja miten näemme itsemme. Auringon asema muodostaa henkilön luonteen ja hänen pääominaisuutensa. Se liittyy itseluottamukseen, elinvoimaan ja anteliaisuuteen. Se edustaa myös isää. Voimme ymmärtää sen varhaislapsuudesta lähtien aikuisuuteen saakka saadun kokemuksen metaforana, kiitos biologisen isämme tai ihanne-isämme, jonka kanssa olimme koko elämämme ajan.

Lämpövoima, valo ja energia virtaavat horoskooppiin yhdessä Auringon kanssa; se myös vapauttaa meidät pimeydestä ja varjoista. Yksilö kehittyy paremmin, tajuaa itse ja on seikkailunhaluinen. Päinvastoin, jos se vaikuttaa meihin huonolla tavalla, se edistää pikkumaisuutta tai ylpeyttä.

Aurinko Oinaassa Tänä aikana voit odottaa valtavaa energiavirtaa, sekä uralla että ihmissuhteissa. Viimeinkin olet itsevarma. Tämän se... Aurinko Härässä Tämä aika voi olla hyvin edullista sinulle. Olet hyvin periksiantamaton, säälimätön ja vakaa, mitä tulee mielipiteisi... Aurinko Kaksosissa Et saavuta tyyneyttä tällä kaudella. Halu saada uutta tietoa ajaa sinua eteenpäin. Saatat näyttää seuralliselta, inte... Aurinko Ravussa Saattaa käydä niin, että olet tunteellisempi kuin tavallisesti. Vaikutat muille hyvin ystävälliseltä, epäitsekkäältä ... Aurinko Leijonassa Tämä ajanjakso antaa sinulle suuren määrän luovaa voimaa ja myös johtamiskykyjä. Sinulle ei ole ongelma ottaa enemmän... Aurinko Neitsyessä Et pysty vastustamaan hermostuneisuutta tässä jaksossa. Saatat tuntea hieman hitaammin, epävarmemmin ja toiset saatta... Aurinko Vaa'assa Tämä ajanjakso on sinulle melko vakava. Ajattelet sekä tekojasi että käyttäytymistäsi paljon, joissain tapauksissa sa... Aurinko Skorpionissa Johtuen omasta taisteluhengestäsi, saatat olla ajattelematon tai jopa pakkomielteinen. Ole varovainen, kun on kyse mu... Aurinko Jousimiehessä Aivan varmasti nautit rauhallisuudesta tällä kaudella. Mielialasi on melko positiivinen ja optimistinen. Käytöksesi y... Aurinko Kauriissa Tämä ajanjakso voisi olla eräänlainen kunnianhimoasi koskeva hidastuminen. Saatat tuntea tarvetta olla yksin ja syrjä... Aurinko Vesimiehessä Näytät erittäin ystävälliseltä ja sympaattiselta tällä kaudella. Sopeutuminen ympäristöön ei ole sinulle ongelma, kos... Aurinko Kaloissa Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista tänä aikana on intuitiosi. Olet hyvin empaattinen ja tarkkaavainen, niin että näytä...