15.9. 2021

Enkelien numerot

Jos siirrymme pois kirkon määrittelemästä klassisesta enkelikäsityksestä, huomaamme, että sana "enkeli" tulee hepreasta ja tarkoittaa "sanansaattajaa".Vasta antiikin Kreikassa tämä käsite alkoi liittyä uskontoon ja kirkkoon.Enkelit ovat palvelleet sanansaattajina vuosisatoja. Aiemmin he varoittivat ihmisiä katastrofeista, sodista tai muista tärkeistä tapahtumista.Hän yrittää auttaa ihmisiä. Valmista meidät muutokseen, varoita vaarasta, neuvo vaikeissa tilanteissa tai ohjaa meitä.

Enkelien numerot

Enkelinumerot toimivat universaalina viestintäkeinona ihmisten ja enkelien välillä.Nämä numerot ympäröivät meitä. Kello on usein kellonaika, mutta numerot voivat näkyä myös ohikulkevan auton epätavallisissa rekisterikilvillä tai kuitissa.Tietenkin aina, kun näet samat numerot, se on merkki.Kuuntele intuitiota ja sisäisiä tunteita.

Jokaisella numerolla on erityinen merkitys yksittäin, pareittain ja myös kolminkertaisena.Jos näet samat numerot toistuvasti, voit olla varma, että enkelit yrittävät puhua sinulle.Mitä he haluavat kertoa sinulle? Se selviää seuraavista kappaleista.Olemme laatineet listan merkittävimmistä enkelinumeroista sinulle.

Yksittäisten enkelinumeroiden merkitys:

111 tai 1111- tämän numeron kautta enkelit kehottavat meitä vartioimaan ajatuksiamme, sillä juuri näillä luomme tulevaisuutemme.Se tarkoittaa ajatustemme muuttumisen nopeuttamista todellisuudeksi.Toisin sanoen he varoittavat meitä kielteisestä ajattelusta.

222- tällä numerolla enkelit sanovat, että kaikki kääntyy hyvin.Älkää menettäkö uskoanne ja puolustakaa itseänne; ponnistelusi palkitaan.

333 on merkittävä määrä, koska se vahvistaa enkelten läsnäolon ja heidän voimansa auttaa.Hyödynnä sitä ja kerro heille toiveesi. Hyödynnä sitä ja kerro heille toiveesi.

444- tämä luku on tukea meitä siinä, mitä teemme.Se on tae siitä, että olemme menossa oikeaan suuntaan, ja meidän on jatkettava sinnikkäästi tavoitteidemme saavuttamista.Joten jos näet tämän numeron, voit levätä rauhassa, kaikki on hyvin.

555 on erittäin vahva luku. Enkelit varoittavat sinua takertumasta menneisyyteesi, koska estät uuden energian virtauksen edettäkö.He ilmoittavat tulevista muutoksista, jotka ovat tärkeitä henkisen kehityksesi kannalta.Älä vastusta heitä. Kaikki tapahtuu sinun hyväksesi.

666- Tällä numerolla enkelit varoittavat sinua keskittymään liikaa aineellisiin asioihin.Ajatuksesi eivät ole sopusoinnussa; sinun on keskityttävä enemmän hengelliseen puoleesi ja työskenneltävä sen kanssa.

1212- tarkoittaa sulkemista tai valmistumista.12, kuten vuoden kuukausia tai eläinradan yksittäisiä merkkejä.Enkelit sanovat, että jokin elämässäsi loppuu, ja jotain uutta alkaa..