5.10. 2015

Horoskoopit askel askeleelta

Kuten me kaikki tiedämme, horoskooppimerkin selvittämiseen tarvitaan ainakin syntymäpäivä. Harva tietää, että myös kaksi muuta seikkaa ovat yhtä tärkeitä: syntymäpaikka - maantieteellinen sijainti, jossa synnyit - ja tarkka syntymäaika (ainakin tunnin tarkkuudella). Nämä kolme asiaa yhdistämällä kokonaan uusi maailma aukeaa eteesi - horoskooppi, joka on laadittu juuri sinua varten.

Horoskoopit askel askeleelta

Ja miten se sitten toimii teoriassa? Kaikista tärkeintä on määrittää oikea suhde elementtien ja ominaisuuksien välillä. Tämä luokittelu toimii henkilöihin, jotka edustavat yhtä kahdestatoista horoskooppimerkistä. On olemassa neljä elementtiä (tuli, ilma, vesi ja maa) ja kolme astrologista laatua (johtava, kiinteä ja muuttuva). Loogisesti, jokaisen laatuun kuuluu neljä eri horoskooppimerkkiä, jotka voit nähdä tästä taulukosta:

  JOHTAVA KIINTEÄ MUUTTUVA
TULI Oinas Leijona Jousimies
ILMA Vaaka Vesimies Kaksoset
VESI Rapu Skorpioni Kalat
MAA Kauris Härkä Neitsyt

Tämä jaottelu on erittäin tärkeä, jotta voidaan määrittää horoskoopin voimat ja energiat, jotka vaikuttavat meihin ja jotta voisimme selvittää jokaiselle horoskooppimerkille tyypillisen persoonan.

Seuraava askel on selvittää nouseva merkkisi. Nyt tarvitset tarkan syntymäaikasi, tunnin tarkkuudella, jotta voimme saada tarkemman kuvan yksilöstä ja heille ominaisista piirteistä. Ja mitä nousevuus tarkoittaa? Se on ensimmäinen ja tärkein huone (katso alempaa), joka määrittää yksilön perusnäkökohdat, kuten hänen persoonansa, ulkomuotonsa ja terveyden kestävyyden. Tämä tieto yhdessä hallitsevan planeettamme kanssa (tunnetaan hallitsijana), joka kuuluu jokaiselle merkille, antaa meille tietoa yksilön elämästään, kuten suorituksista, menestyksestä ja eleistä.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, meidän tulee kiinnittää huomiota horoskooppia laatiessa Aurinkoon, Kuuhun, planeettoihin ja niiden asentoihin astrologisissa huoneissa. Astrologinen huone on ikäänkuin kehä, jossa jokaisella horoskooppimerkillä on oma paikkansa. Niitä on kaksitoista, kuten horoskooppimerkkejäkin. Niiden sijoitus on henkilökohtaista ja riippuu maantieteellisestä sijainnista ja syntymäpäivästä ja tarkasta syntymäajasta. Niitä tulkitsemalla voimme selvittää millä elämän osa-alueilla henkilö tulee menestymää ja mitkä taas voivat olla haasteellisia.

Astrologia ei ole helppoa, mutta toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään edes perusidean horoskooppien toiminnasta. Annetaan meidän kokeneiden astrologian tiimiläisten hoitaa loput.