Horoskooppi 2019

Et varmasti malta odottaa tietää, mitä 2019 tuo sinulle tullessaan. Meidän kokeneiden astrologien mukaan saavutat useita tavoitteita. Haluatko tietää missä elämänosissa tavoittelet tähtiä ja missä sinun taas pitää olla tarkkana. Tuoko 2019 vihdoin onnea rakkauselämään? Entä terveys - pysyykö se hyvänä vai kärsitkö komplikaatioista? Horoskooppimme paljastaa sinulle kaiken tämän ja paljon muuta.

Tämä vuosi tulee olemaan huomattavan henkisen voiman ja itseluottamuksen aikaa. Tämä valtti johtuu Jupiterin sijainnin vaihdosta - joka tulee olemaan määrätietoisessa Jousimiehessä. Siitä seuraa posiitiivista energiaa työelämään, jossa ratkomme ongelmia, mutta hyödymme myös ihmissuhteiden yhteyksissä ja neuvotteluissa.

Saturnuksen asema Jousimiehessä saattaa haitata kehitystä vuonna 2019. Se tuo tullessaan epävarmuutta, mutta et kuitenkaan töpeksi missään, jos seuraat samoja vakiintuneita käytäntöjä. Toisaalta Uranuksella on hyvä vaikutus uraelämään, älä epäröi käyttää sitä hyväksi ja aja ideoitasi eteenpäin. Älä vitkastele kuitenkaan - tämä positiivinen asema kestää vain maaliskuuhun asti.

Rakkaudessa ja suhteissa tähdet ovat ennalta arvaamattomia tänä vuonna. Se ei kuitenkaan tarkoita sinun pitäisi arastella. Päinvastoin, horoskooppi 2019 ennustaa joukon epätavallisia kokemuksia sinkuille, sekä pysyvissä suhteissa oleville. Tunnet olosi rakastuneeksi, ja tuot kadonneen intohimon takaisin suhteeseen.

Terveyden suhteen tähdet ovat vakaita, lukuunottamatta muutamia poikkeuksia. Vakavia terveysongelmia tai onnettomuuksia ei kuitenkaan ole luvassa. Horoskooppi suosii urheilijoita - ammattilaisia ja harrastajia. Sinulla on taas mahdollisuus asettaa taso korkeammalle.

Jos haluat tietää tarkemmin mitä vuosi 2019 tuo tullessaan, voit löytää merkkisi horoskoopit osiossa. Pohjimmiltaan niiden tarkoitus on johtaa sinua tavoittelemaan tyytyväisyyttä.


Jupiter Jousimiehessä
8.11. 2018 - 2.12. 2019
i
8.11.
Jupiter Kauriissa
2.12. 2019 - 19.12. 2020
j
2.12.

Tällä jaksolla, toimit vakaumuksesi kanssa saaden siitä etua. Olet itsevarma, joten sinulla ei ole ongelmia, kun käsittelet suurempia kysymyksiä. Näin näytät sivistyneeltä ja sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia saada muut vakuuttuneiksi. Älä kuitenkaan yritä käyttää tätä hyväksi. Jupiter ei anna mielesi olla rauhallinen.

Siirryttyään kauriiseen, Jupiter on hieman rajoittuneempi, mistä johtuen olet erittäin välittävä ja varovainen tänä ajanjaksona. Joukosta erottumisen sijaan pyrit sulautumaan joukkoon. Työrintamalla ei ole odotettavissa merkittävää edistymistä, mutta toisaalta sitkeytesi luo sinulle energiaa kaikkien esteiden ylittämiseen. Näinä päivinä arvostat niitä elementtejä, joiden varaan rakennat elämääsi.

Saturnus Kauriissa
20.12. 2017 - 22.3. 2020
j
20.12.

Tämä ajanjakso saattaa tuoda huolet epäonnistumisesta tai epäämisestä. Olet mieluummin käskynalaisessa asemassa, etenkin työssä, joka tuo paljon vastuuta. Olet rauhallisempi jos seuraat annettuja sääntöjä. Myönteinen asia tässä jaksossa on pysyvyys ja kyky torjua vastoinkäymiset.

Uranus Oinaassa
12.3. 2011 - 6.3. 2019
a
12.3.
Uranus Härässä
6.3. 2019 - 7.7. 2025
b
6.3.

Voit täysin omaksua valtavan määrän energiaa, mikä tuntuu tänä aikana. Mitä tulee uraan, omaperäisyytesi voisi saada aikaan enemmänkin kuin yhden onnistuneen projektipäätöksen. Taipumus itsepäisesti mainostaa ajatuksiasi on varmasti hyvä asia tänä aikana. Energiastasi ja huumorintajustasi saattaa olla hyötyä esimerkiksi ihmissuhteissa, ei väliä ovatko ne työhön liittyviä tai henkilökohtaisia.

Tänä aikana voit tuntea halua muuttaa kaikki rutiinit. Olipa se yhteiskunnan tapa tai oma arvoasteikkosi. Olet luova ja sinulla on paljon uskomattomia ideoita, joten ei ole ihme, että et kestä mitään vanhentunutta. Kuitenkin, suhteissa on olemassa myös äkillisten muutosten uhka. Voit olla hyvin leppymätön.

Neptunus Kaloissa
3.2. 2012 - 30.3. 2025
l
3.2.

Tunnet todennäköisesti suurta henkistä voimaa tällä kaudella. Jos ajattelet jotain usein ja riittävän intensiivisesti, ja joskus kärsivällisesti, saat mitä haluat ilman epäilyksiä. Rauhallisen ja hyväntahtoisen luontosi ansiosta, voit saada itsesi taloudellisiin ongelmiin, mikä voi lopulta johtaa eksistentiaalisiin ongelmiin.