Horoskooppi huomenna - Härkä

Jos haluat muuttaa jotain asioita, älä epäröi sanoa sitä ääneen. Älä odota muiden tekevän jotain puolestasi jos et sano, mitä haluat. Ellet näytä, millainen oikeasti olet, muut kohtelevat sinua samalla tavalla.

Mikäli et ole nyt sopivalla tuulella intiimeihin tilanteisiin, älä syytä itseäsi tai vajoa epätoivoon. Voitte nauttia mukavasta illasta muullakin tavoin.

Älä jätä huomiseen sitä, minkä voit tehdä jo tänään. Juuri nyt tämä pitää erityisesti paikkaansa.

Tuntuu ehkä siltä, ettei sinulla ole paljoa energiaa. Tämä ei ole kuitenkaan syy olla täysin uupunut. Jätä osa töistä seuraavaan päivään.

<< Härkä / Päivittäinen horoskooppi


Kuu Härässä
23.9.15:37 - 26.9.03:37
b
23.9.
Kuu Kaksosissa
26.9.04:37 - 28.9.16:35
c
26.9.

Kuun ollessa Härässä tuntuu jännittyneitä energioita. Pidämme asioista juuri sellaisina kuin ne ovat nyt. Ihmiset, jotka yrittävät tehdä muutoksia (jopa positiivisen) tai joihin liittyy innovatiivisia mielipiteitä, tekevät sinut ahdistuneeksi...

Näinä päivinä meihin vaikuttaa energia, joka saa meidät haluamaan muiden seuraa. Pidät kommunikoinnista, mutta myös kuuntelemisesta. Pystyt usein ymmärtämään ja kohtaamaan ympärilläsi olevien ihmisten tarpeet hyvin nopeasti. Nämä piirteet ovat aina tervetulleita, joten voit odottaa innolla, että olet suosittu ryhmässä...