Jousimies Horoskooppi 2019

Jousimies, jota Jupiter hallitsee, on usein kunnianhimoinen ja itsevarma. Hänen toivoikkuus ja rauhallinen luonne on eduksi vaikeissa tilanteissa. Tähdet osoittavat Jousimiehelle menestystä 2019 horoskoopissa. Eikä pelkästään uraelämässä. Voit olla myös toiveikas rakkauselämän suhteen.

Vuoden 2019 alku pyörii enimmäkseen töiden ympärillä. Kiitos myönteisen asenteen, sinulta ei puutu mielenkiintoisia ideoita. Älä epäröi niiden jakamista esimiehesi ja työkavereiden kanssa. Tammikuu on yksinäistä aikaa Jousimiehelle. Sen sijaan että teeskentelet olevasi joku muu julkisella paikalla, vietät mielummin aikaa opiskellen itseksesi, vaikka kirjaa lukien.

Merkuriuksen asema Kaksosessa tuo keväällä myönteisiä vaikutuksia. Sinulla on hyvät sananlahjat ja vankka itsetunto. Ne ovat hyväksi sekä työ- että yksityiselämässä. Sinkut saavat helposti yhteyden vastakkaiseen sukupuoleen. Sinulla on edessä vilkas aika täynnä seikkailua, romantiikkaa ja intohimoa.

Kesä menee ohi silmänräpäyksessä. Jousimiehellä on edessä toimintaa joka elämänalueella. Olet täynnä energiaa, ja pienet haasteet töissa taikka erimielisyydet ihmissuhteissa eivät tuota ongelmia. Jokainen tilanne on kuin lasten leikkiä. Saat parhaita tuloksia urheilussa tämän jakson aikana, joten horoskooppi neuvoo sinua käyttämään vapaa-aikasi siihen.

Venuksen asema Neitsyyssä vaikuttaa sinuun vahvasti syksyllä. Tämä planeettojen asema lupaa tarkkoja aisteja, mutta myös sävyisiä ja huomaavaisia suhteita. Pysyvät suhteet kukoistavat ja uudet suhteet sujuvat myös hyvin. Nämä siteet jotka luodaat erityisen syskuussa, ovat varsin vahvoja ja saattavat jopa kestää elämän läpi. Työn suhteen horoskooppi neuvoo, ettet anna toiminnan herpaantua, vaikka motivaatiota ei meinaa riittää. Huomaat että jos sinnittelet, pian voit korjata kovan työn hedelmät. Jousimiehen pitäisi olla varuillaan pienten onnettomuuksien suhteen.

Vuoden loppu on lähellä ja vihdoin tavoitteet ovat käsien ulottuvilla. Sen jälkeen tilanne rauhoittuu ja Jousimiehellä on aikaa itselleen. Sopivia aktiviteetteja ovat kuluneen vuoden arvioiminen ja itsesi kehittäminen. Älä unohda perheenjäseniä, on aina tärkeää osoittaa heille kuinka paljon he merkitsevät sinulle.