Kaksoset Horoskooppi 2018

Verrattuna edelliseen vuoteen, jolloin olet nauttinut rauhasta, positiivisesta energiasta ja saavutuksista, 2018 horoskooppi on hektinen Kaksosille, varsinkin vuoden puolivälissä. Tämän Merkuriuksen hallitseman horoskooppimerkin alla syntyneet ihmiset ovat yleensä hyvin intellektuelleja ja herkkiä. Voit hyödyntää näitä ominaisuuksia, esimerkiksi ratkaistessasi ongelmia tai ylittäessäsi esteitä.

Heti vuoden alussa, joitakin ihmissuhdeongelmia saattaa ilmaantua, Venuksen vaikutuksesta Kauriiseen. Kaksosilla on taipumus jäävät itsensä tunteista tai jopa kieltää ne. Jokainen kiintymyksen ja tunteen ilmaisu tuntuu sinusta oudolle, käsityksesi maailmasta on hyvin realistinen. Kuitenkin ääritapauksissa, halu taistella omien uskomustensa puolesta voi aiheuttaa ongelmia. Varo, ettet liioittele.

Vaikka saatat olla vähemmän tyytyväinen henkilökohtaiseen elämääsi, tämän ajan voit hyvin hyödyntää uran parissa. Mitään ei häiritse keskittymistäsi. Lisäksi, vauhtisi kestää koko kevään 2018, näin ollen mikään ei estä sinua saavuttamasta ansaittua palkkiota. Sinua saattaa houkutella matkustaminen ja seikkailu, mutta yritä vastustaa tätä kiusausta vähän aikaa.

Horoskoopin mukaan, Kaksoset on aina liikkeellä, puolivälissä 2018. Henkilö, jonka tapaat, voi saada sinut pois tasapainosta. Ei ole väliä, onko se sielunkumppani, uusi ystävä tai tuttava työpaikalla. Tulette toimeen välittömästi. Se ei ole ihme, koska Merkuriuksella Leijonassa tulee olemaan positiivinen vaikutus suhteisiin koko kesän. Kiitos äskettäin hankitun itseluottamuksen, menestyt myös työssä. Nyt on oikea aika tehdä muutos, jos haluat sitä. Luultavasti et tiedä mitä tehdä ensin, mutta jos onnistut tehokkaasti järjestämään aikasi, saavutat lopuksi halutun.

Päivien lyhentyessä, Kaksoset voi odottaa rauhoittuvansa jälleen. Aiempien urasaavutusten jälkeen, voit nyt kiinnittää enemmän huomiota taas suhteisiin. Kohtele rakkauttasi hellästi. Sinun tarvitsee vain tehdä aloite ja korvata kaikki töissä vietetyt hetket. Löydät harmonian uudelleen. Uudet suhteetkin kantavat hedelmää.

Horoskooppi lupaa harmonisen lopun 2018 myös Kaksosille. Jos et tiedä mitä tehdä vapaa-ajalla, hengaile kavereiden kanssa. Sinusta tuntuu mukavalta heidän seurassaan. Rentoudut unohtaaksesi työn ja seuraavana päivänä, olet latautunut energiallaa, valmiina suoritutumaan erinomaisesti. Huolehdi terveydestäsi ja pukeudu lämpimästi.