Kaksoset Horoskooppi 2020

Kaksosille vuoden 2020 horoskooppi tuo odottamattomia mahdollisuuksia. Arvostat sitä, sillä olet, aivan kuin muutkin ilmamerkit, avoin kaikille uusille kokemuksille. Heikkoutesi tänä vuonna saattaa olla se, että hämmennyt helposti. Tästä syystä et pysty keskittymään yhteen ajatukseen, ja usein et saa asioita tehtyä. Tämä saattaa estää sinua menetymästä urallasi.

Vuoden 2020 alku omistetaan luultavasti ihmissuhteiden lujittamiseen, etenkin ystävyyssuhteiden. Se on myös otollinen aika ajatella rakkauselämääsi. Jos sinulla on ollu hauskaa flirttaillessa ja harrastamalla lyhyitä suhteita, saatat haluta miettiä tilannetasi uudelleen. Jos olet pitkässä suhteessa, silloin tunnet varmasti tarvetta aloittaa suunnittelemaan tulevaisuuttasi.

Kevätkuukausien aikana kaksosella tulee olemaan monia syitä olla onnellinen. Mahdollisuuksia uusiin toimitoihin avautuu jokaisella askeleella, joista nautit ilolla. Saatat jopa saada mahdollisuuden työskennellä ulkomailla. Mieti kuitenkin tätä tarjousta - koska loppujen lopuksi sinun tulisi luopua koko elämästäsi, jota olet rakentanut vuosia.

Kesä 2020 suosii uramuutoksia. Jos olet kauan aikaa miettinyt mielessäsi mielenkiintoista liikeideaa, horoskooppisi neuvoo sinua aloittamaan jotain, ihanteellisesti kesäkuussa, sillä tähdet ovat sinun puolellasi. Älä kuitenkaan kiirehdi mihinkään ilman, että mietit taloudellista tilannettasi. Et todellakaan halua joutua vaikeuksiin.

Syksyn ja talven aikana kaksonen enimmäkseen rentoutuu. Sinulla on takanasi kiireinen vuosi ja ajatus päivän viettämisestä sängyssä piilossa muulta maailmalta, saa sinut onnelliseksi. Muista, että ei ole mitään tarvetta huolehtia laiskuudestasi - et menetä mitään. Jos kaipaat seuraa, sinun pitäisi nähdä perhettäsi. He eivät ole kuulleet sinusta paljoa vuoden aikana, joten läsnäolosi miellyttää heitä varmasti.

Lisäksi horoskooppi ehdottaa, että kaksonen puhdistaa ystävyyssuhteitaan. Lopulta he päättävät, ketkä eivät ansaitse heidän luottamustaan ja säilyttävät suhteet vain niihin, jotka todistavat olevansa todellisia ystäviä.