Kalat Horoskooppi 2019

Neptunus, joka hallitsee Kaloja, on vahvassa asemassa tänä vuonna. Siitä seuraa positiivinen ja tapahtumarikas vuosi Kaloille. Erityisesti yksityiselämän suhteen. Kalat on herkkä, empaattinen ja ystävällinen. Kalojen huono puoli on, että hän usein pakenee tosielämää omiin haaveisiinsa. Kalat myös ahdistuu helposti.

Vuoden 2019 alku on Kaloille valoisaa aikaa. Sinua houkuttaa uudet mahdollisuudet ja olet täynnä energiaa. On parasta käyttää tämä energia töissä. Horoskoopin mukaan nyt on aika osoittaa esimiehellesi, kuinka korvaamaton työntekijä olet. Tämä jakso on hyödyllinen sinkuille. Intohimosi roihuaa ja se saattaa jopa johtaa romanttiseen suhteeseen, jos jaksat olla kärsivällinen.

Kevät jatkuu nopealla tahdilla, josta nautit, mutta toisaalta haluat saada velvollisuudet pois harteilta ja levätä. Sinun pitää laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja ymmärtää ettei yksi ihminen voi olla kaikkialla. Jos Kalat laittaa työn etusijalle, horoskooppi lupaa se on sen arvoista.

Kesän lähestyessä, Kalat tuntee vaikutuksen Venuksen asemasta Härässä. Varsinkin vuoden 2019 loppupuoli on intensiivinen jakso. Elät joka hetken täydellä teholla. Se ei ainoastaan päde rakkauteen ja suhteisiin, vaan myös kulttuurillisiin kokemuksiin. Työelämä täytyy jäädä toiselle sijalle hetkeksi, mutta onneksi se ei aiheuta ongelmia. Nyt on tarpeeksi työskennellä omalla tahdillasi, kunhan et jää taakse muista.

Syksy tuo tullessaan tietyn viihtyvyyden. Vakaa jakso on tulossa, jolloin voit kerätä voimia. Vihdoin sinulla on aikaa huolehtia itsestäsi. Ajatusten tulkitseminen ja menneiden tapahtumien miettiminen on hyödyksi.

Vuoden lopun lähestyessä voimakkaan Marsin asema Skorpionissa vaikuttaa Kaloihin. Motivaatiota riittää, mutta yksityiselämän tapahtumat puuduttavat sinua. Horoskoopin mukaan sinun pitää varoa, ettet ole liian mustasukkainen tai omistava kumppaniasi kohtaan. Aluksi joudut selvittämään pieniä tapahtumia, mutta se saattaa johtaa isompiin ongelmiin. Urheilu auttaa saamaan mielesi muualle, lisäksi kuntosi ja terveytesi kohenee.