Kalat helmikuu Horoskooppi 2022

Vaatimaton ja herkkä horoskooppimerkki, jolla on vahva sisäinen havaintokyky ja inspiraatio

Helmikuu on Kaloille rauhallisempi kuukausi. Sinun pitäisi huolehtia terveydestäsi, koska sinulla on alttiutta hengitysteiden ongelmille. Parasta, mitä voit tehdä, on jättää väliin hauskat illanvietot ystävien kanssa ja parantaa nukkumis- ja ruokailutottumuksiasi. Käytä tätä ajanjaksoa prioriteettien järjestämiseen ja lepoon. Sosiaaliset taidot eivät ole vahvuutesi tässä kuussa, joten sinun pitäisi mieluummin viettää aikaa yksin ja ehkä lukea kirjaa tai opetella uutta kieltä.

Helmikuussa kalat ovat melko jännittyneitä, ja ne voivat usein olla kolerisia muiden kanssa. . Siksi on mahdollista, että tuntemasi ihmiset välttävät sinua välttämään konflikteja, ja sinun pitäisi tehdä sama, jos olet järkyttynyt. Jos et tee mitään, et voi aiheuttaa haittaa. Lisäksi, voit käyttää jonkin aikaa yksin itsensä kehittämiseen tai rentoutumista.
Tämä kuukausi on myös erinomainen tilaisuus keskittyä terveyteesi. Sinun tilasi ei ole ollut paras koko talven ajan, joten sinun pitäisi yrittää tehdä muutoksia parempaan elämäntyyliisi.

Kalat maaliskuu >>


Aurinko Vesimiehessä
20.1.04:26 - 18.2.18:30
k
20.1.
Aurinko Kaloissa
18.2.19:30 - 20.3.17:19
l
18.2.

Näytät erittäin ystävälliseltä ja sympaattiselta tällä kaudella. Sopeutuminen ympäristöön ei ole sinulle ongelma, koska olet joustava ja mukautuva. Siitä huolimatta, pidät oman mielipiteesi ja kehittyneet henkiset kykysi. Saatat tuntea äkillisiä muutoksia mielentilassasi. Ensin olet vakava ja sitten seurallinen ja iloinen. Joka tapauksessa, et ole huolissani siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta ja kuljet omaa tietäsi.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista tänä aikana on intuitiosi. Olet hyvin empaattinen ja tarkkaavainen, niin että näytät erittäin ystävälliseltä, anteliaalta ja sympaattiselta muille. Jos olet yksin sinulla on taipumus olla laiska, masentunut tai saatat jopa menettää kontrollin tunteista. Voit paljon paremmin luotettavat ja rakastamasi ihmiset ympärillä. Kun huonommuuden tunne häviää, voit kehittyä ja ymmärtää itsesi kokonaan.

Venus Kauriissa
5.11.12:32 - 6.3.08:13
j
5.11.

Tänä aikana luultavasti haluat pysyä arvokkaana kaikissa tilanteissa. Siksi vältät julkista kiintymyksen osoittamista, tai että olet loukkaantunut. Näkemyksesi maailmasta on hyvin realistinen, mikä voi näkyä päätöksenteossasi. Suhteen perustaminen vain sosiaalisen statuksen turvaamiseksi on myös yleistä.

Merkurius Kauriissa
26.1.05:06 - 14.2.23:39
j
26.1.
Merkurius Vesimiehessä
15.2.00:39 - 10.3.03:19
k
15.2.

Tällä ajanjaksolla kaipaat kunnioitetuksi tulemista niin paljon, että tunnet olosi huolestuneeksi, jos joku pitää sinua hölmönä. Siksi olet melko hiljaa ja odotat. Tämän aseman ansiosta, konservatiivista ajattelua voi ilmestyä, varsinkin suhteiden ja kuivan huumorin suhteen.

Tänä aikana, olet melko rehellinen. Olosuhteilla ei ole väliä, olkoon se asianmukaista tai ei. Tunnet tarvetta seistä mielipiteidesi ja ideoidesi takana hyvin tiukasti. Kuitenkin, sinulla saattaa olla ongelmia viestinnässä tämän asenteen takia. Lisäksi, ei pelkää puhua asioista niin kuin ne ovat, ja ihmiset haluavat tulla luoksesi hakemaan neuvoja.

Mars Kauriissa
24.1.14:29 - 6.3.08:00
j
24.1.

Tämän aseman energia on ihanteellinen ura-asioihin. Halu materiaaliseen tyydytykseen ja tunnustettuun asemaan on sinulle tärkeää ja motivoi sinua. Itsehillintäsi ja johtamistaitosi ovat korkealla tasolla. Mitä tulee rentoutumiseen, lepäät mieluummin joogaamalla tai tekemällä hengitysharjoituksia ryhmässä.