Kalat Horoskooppi 2021

Vesimerkki kalat on hyvin tunteellinen, ja vuosi 2021 tulee olemaan heille hyvin haasteellinen. Tulet kuitenkin oppimaan paljon itsestäsi tänä aikana, sillä nyt voit tarkastella toimintatapojasi paremmin. Luvassa on paljon itkua ja raivoa, mutta myös iloa ja tyydytystä. Kalojen horoskooppi vuodelle 2021 todistaa selvästi, että jokaisella pilvellä on hopeareunuksensa.

Koska Jupiter on vesimiehessä, saat paljon ideoita esimerkiksi sen suhteen miten voisit tehostaa toimintaasi töissä. Koet vastuun ottamisen kuitenkin pelottavana, joten et erityisesti innostu esimiehesi määrätessä sinulle vaativampia tehtäviä. Horoskooppisi mukaan voit kuitenkin ottaa tehtävän huoletta vastaan: se voi auttaa sinua eteneen urallasi.

Kesän myötä sisälläsi heräävä raivo saa sinut vaikuttamaan hurjalta läheistesi silmissä. Muista, että näiden tunteiden purkaminen läheisiisi on kuitenkin merkityksetöntä. Hyödyllisempää on hankkia nyrkkeilysäkki, johon voit purkaa turhautumistasi. Vaihtoehtoisesti voit myös purkaa tunteitasi huutamalla tyynyysi tai seinää kohti ollessasi yksin kotona. Tulet yllättymään siitä, miten paljon se auttaa.

Vuoden puolivälissä tunnet itsesi täysin uupuneeksi. Matka ei ole kuitenkaan vielä päättynyt, ja raivosi muuttuu suruksi. Mikäli tunnet olosi entistä tunteellisemmaksi, avaudu luottoystävällesi. Kalat tarvitsevat tällaisen emotionaalista helpotusta tarjoavan yhteyden elämäänsä.

Horoskooppi ei välttämättä osu kaikessa oikeaan, mutta on hyvin varmaa, että tämä tulee olemaan sinulle kasvun vuosi. Tunteesi selkiytyvät ja uusi tulevaisuus odottaa sinua. Pelko on turhaa, sillä tulevaisuutesi on menneisyyttäsi valoisampi.

Kalat nauttii ajasta perheen kanssa vuoden loppupuolella, tarjoten apuaan kun sitä tarvitaan. Olet kokenut paljon, joten ulos lähteminen ei ole haitaksi – esimerkiksi matka luontoon tai hyvinvointiin keskittyvä viikonloppu tekisi sinulle hyvää. Ansaitset ehdottomasti päästä rentoutumaan, lisäksi se antaa sinulle muuta ajateltavaa: pääset pitämään hauskaa, varsinkin jos otat ystävän tai kumppanin mukaasi – nauru on tunnetusti parasta lääkettä sielulle.