Leijona Horoskooppi 2019

Voit innolla odottaa monia tapahtumia sekä yksityis- että työelämässä. Tähdet osoittavat, että Leijonan horoskooppi 2019 on täynnä kaikenlaisia kokemuksia. Leijona, jota hallitsee voimakas Aurinko, osaa käyttää ominaisuuksiaan hyväksi saavuttaakseen haluamansa tavoitteet uraelämässä. Hänellä on vahva luova puoli ja hänet on luotu johtajaksi. Leijona on itsevarma, rohkea ja avoin keskusteluissa. Se voi kuitenkin joskus johtaa tahdin puutteeseen.

Vuoden alku ei tule olemaan helppo Leijonalle. Planeettojen sijainnit ovat negatiivisia, erityisesti uran suhteen. Voit odottaa kunnianhimosi laskevan. Toisaalta se tulee olemaan vakaata aikaa rakkaussuhteissa. Pysyvässä suhteessa elävät saavat mahdollisuuden lisätä luottamusta ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen suhteessaan.

Aikaisempien epäonnistumisien jälkeen, horoskoopin mukaan positiivinen jakso vihdoin saapuu. Keväällä asiat alkavat edetä vauhdilla. Merkurius on nyt Kaksosessa, mikä antaa sinulle itsevarman olemuksen. Väittelytaitosi ovat loistavat. Voit puhua kenen vaan ympäri, ja siten onnistut puhumaan itsesi ulos epämukavista tilanteista. Sinun pitäisi käyttää tätä vaikutusta hyväksi uraelämässä. Nyt voit saavuttaa tavoitteesi, sinun tarvitsee vain nähdä hieman vaivaa.

Kesä on rakkauden aikaa, jota Leijona on laiminlyönyt hieman edellisten kuukausien aikaan. Horoskoopit osoittavat sielunystävän astuvan elämääsi. Hän saattaa olla mahdollinen kumppani taikka ystävä. Sinkuilla on edessä paljon hauskoja aikoja, pitkiä kesäöitä täynnä flirttailua ja intohimoa.

Leijona ei voi varmaan välttyä stressiltä syksyllä. Olet ollu liian laiska töissä ja nyt sinun täytyy kiriä kiinni hukkaan mennyttä aikaa. Paineen alla sinusta tulee ilkeä. Sillä ei ole kovin positiivista vaikutusta elämääsi. Siksi horoskooppi neuvoo sinua pitämään pääsi kylmänä, ettet kulje harhaan tunteiden johtamana. Siitä muuten seuraa ongelmia. Pääset eroon turhautumisen tunteista urheilun avulla - samalla kuntosi kohenee.

Vuoden lopussa Leijonaan vaikuttaa Venus Kauriissa. Rakkaussuhteissa tunnet vastuuta ja aikaisempien epäonnistumisien jälkeen menettelytapasi on taitava äkkipikaisuuden sijaan. Se on erittäin palkitsevaa pysyvissä suhteissa oleville. Siten onnistut korjaamaan aikaisemman vääryydenteot ja olemaan jälleen huomion keskipisteenä. Silloin sinulla on ihailijoita.