Leijona Horoskooppi 2022

Horoskooppi 2022 näyttää erittäin lupaavalta Leijona. In vuoden ensimmäisellä puoliskolla saat menestystä työn alalla, ja toisella puoliskolla heillä on onnellinen ajanjakso rakkauden ja suhteiden suhteen.Loppuvuosi voi olla monimutkaisempi, ja pieniä terveysongelmia voi ilmetä. Leijona on tulinen merkki, joka on täynnä energiaa ja intohimoa. Näitä ominaisuuksia vahvistetaan edelleen tänä vuonna. Sinulla on niin paljon voimaa, että ympäristösi ammentaa siitä.

Vuoden 2022 ensimmäiset kuukaudet ovat hektisiä. Kiitos Marsin toiminnan Jousimiekan merkissä, tulet lyömään ja täynnä uusia ideoita, joita pystyt puolustamaan.Työsi sitoutuminen kasvaa; Tämä näkyy tehtävässäsi yrityksen hierarkiassa ja palkassasi.Vastentahtoiset kollegat punertuvat kateudesta, eivätkä esimiehet pysty ihmettelemään, mistä se tulee.

Viivytät henkilökohtaista elämääsi hieman tällä hetkellä.Varmista, ettet unohda tärkeitä tapahtumia, kuten jonkun syntymäpäivää tai vuosipäivää.Ne voidaan helposti tulkita välinpitämättömyyksi.Keväällä onnistut kaikessa, mihin voit koskea.Yritä käyttää sitä mahdollisimman paljon ja aloita esimerkiksi oman projektin toteuttaminen.Vuoden toisen puoliskon saapuessa ilmestyy joku, jolla on olennainen rooli elämässäsi.Jos olet sinkku, se voi olla potentiaalinen kumppani, jota olet odottanut pitkään.Jos olet onnellisesti sitoutunut, kyse on uuden ja todellisen ystävyyden luomisesta.Tapaaminen tämän henkilön kanssa tulisi pitää kesällä, ja yhteinen tuttava tuo sinut yhteen.

Terveyden kannalta horoskooppi varoittaa virustaudeista.Olet alttiin syksyllä ja talvella. Leijona on edelleen liikkeessä ja elää aktiivista elämää, joten hänen on vaikea viettää aikaa rauhassa, vaikka keho sitä vaatii. Muista, että jos käyt läpi edes pienen viruksen, se voi myöhemmin ilmestyä muualle, etkö voi palata normaalitilaan enää kauan.Hemmottele runsaasti vitamiineja ja liikuntaa sairauksien ehkäisemiseksi.