2.9. 2020

Miten valita sopiva matkakohde? Anna horoskooppimerkkisi auttaa!

Suunnitteletko rentouttavaa ja akkujasi lataavaa lomamatkaa? Sinulla on ehkä paljon ideoita, mutta oikean matkakohteen valitseminen ei onnistu. Mitä jos jättäisit valinnan tähdille, ja ottaisit horoskooppimerkkisi huomioon? Merkkisi kuitenkin tietää sinusta paljon – jopa sinulle sopivimman loman. Perehdytäänpä asiaan tarkemmin!

Miten valita sopiva matkakohde? Anna horoskooppimerkkisi auttaa!

Oinas
Rauhallinen rantaloma ei sovi tälle seikkailunhaluiselle tulimerkille. Aktiiviloma, esimerkiksi vuoristoon vaeltamaan olisi ihanteellinen.

Härkä
Härkä on ruuan rakastaja, jonka makunystyrät vaativat täydellistä tyydytystä, nauttivat he sitten ruoan kotonaan tai ravintolassa. Miksi et järjestäisi ruokiin keskittyvää, kulinaristista matkaa?

Kaksoset
Tämä ilmamerkki on luonteeltaan hyvin utelias – he inhoavat tylsistymistä ja kiinnostuvat kaikesta, mikä stimuloi heidän mieltään. Suuntaa siis Dubaihin, New Yorkiin tai Lontooseen.

Rapu
Perhe on ravulle tärkeä, joten lomamatkan kohteella ei ole niinkään merkitystä, toisin kuin ravun matkaseuralla. Kiertoajelut kohteessa ovat sopivia, koska niiden aikana rapu saa paljon tietoa, josta keskustella matkakumppaneiden kanssa myöhemmin.

Leijona
Leijona on tulimerkki: se villiintyy mihin ikinä se meneekin. Lomamatkasi tulisi muistuttaa juhlia, joten esimerkiksi venematka ystäväpiirisi kanssa olisi täysin unohtumaton kokemus sinulle.

Neitsyt
Tämän merkin edustajat ovat usein jännittyneitä, joten lomamatkasi tulisi olla rentouttava. Matka kohteeseen, jossa pystyt irtaantumaan huolistasi, joten esimerkiksi terveyshoitola olisi ihanteellinen kohde.

Vaaka
Vaaka on yksi taiteellisimmista merkeistä, joten lomakohteen valitseminen ei ole välttämättä niin yksinkertaista. Suosittelemme vierailemaan taidekaupunkina tunnetussa Lissabonissa.

Skorpioni
Johtajan asemassa viihtyvän skorpionin kannattaa suunnitella matka ystävien tai perheen kesken. Ota tauko työstä, lomaile eksoottisessa maassa ja kehitä suunnitelma jokaiselle päivälle.

Jousimies
Jousimies nauttii luonnossa liikkumisesta, sillä hän saa siitä energiaa. Retkeilyloma ystävien kanssa vaelluksen ja telttailun parissa on ihanteellinen valinta.

Kauris
Maamerkki kauris on kiinnostunut historiasta ja on luonteeltaan ahkera ja kunnianhimoinen. Sopiva lomamatka sijoittuukin siis kohteeseen, jossa kauris voi vierailla muistomerkeillä ja oppia historiasta.

Vesimies
Tälle ihmisystävälliselle merkille sopii matka, jonka aikana hän voi auttaa toisia. Turismi tai vapaaehtoistyöt ovat siis oiva valinta.

Kalat
Vesimerkki kalat on luonteeltaan intuitiivinen ja pyytetön, mutta myös romanttinen – lähde siis matkalle kumppanisi kanssa. Hyvinvointimatka tai loma meren äärellä ovat hyviä vaihtoehtoja.