4.11. 2020

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen?

Sanonnan mukaan kauneimmat rakkaustarinat ovat tähtiin kirjoitettuja. Astrologian näkökulmasta sanonta on totta, sillä se pystyy ennustamaan täydellisesti mitkä tähtimerkit sopivat parhaiten toisilleen. Aito rakkaus tuntuu upealta – kenen kanssa sinä voit kokea sen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen?

Oinas
Oinaat ovat intohimoisia, kunnianhimoisia ja itsenäisiä. He tarvitsevat kumppanin, kuten toisen oinaan, leijonan tai jousimiehen, joka auttaa heitä kukoistamaan.

Härkä
Härkä tarvitsee sekä materalistista että emotionaalista tukea, joten merkit, joilla on samoja tavoitteita, ovat heille ihanteellisia. Tästä syystä kauris ja skorpionit ovat sopivia kumppaneita härälle.

Kaksoset
Kaksoset tunnetaan älykkyydestä ja tarpeesta saada säännöllisesti stimulaatiota aivoilleen. Onni löytyy vesimiehen, vaa’an tai oinaan kanssa.

Rapu
Kun rapu rakastuu, hän rakastuu täysillä. Hän tarvitsee kumppanin, joka tuntee yhtä voimakkaasti, kuten skorpioni tai härkä.

Leijona
Leijona seuraa sydämensä ääntä. He ovat hyvin intohimoisia ja romanttisia luonteeltaan — näitä tarpeita täyttämään sopii erityisesti jousimies, mutta myös vaaka voi olla sopiva kumppani.

Neitsyt
Neitsyt on hyvin analyyttinen merkki. He viehättyvät merkeistä, joiden kanssa he voivat luoda vakaan suhteen – mikä tekee härästä ihanteellisen kumppanin, mutta myös kalat olisi sopiva kumppani.

Vaaka
Vaaka rakastaa itsenäisyyttä ja älykkäitä keskusteluja. He löytävät sielunkumppanin kaksosista keskinäisen ymmärryksen ansiosta. Myös vesimies olisi sopiva kumppani vaa’alle.

Skorpioni
Skorpionit ovat hyvin intuitiivisia ja he muodostavat rapujen kanssa lähes hengellisen yhteyden – mikä tekee heistä erinomaiset kumppanit toisilleen. Skorpionille sopiva kumppani olisi myös kauris.

Jousimies
Jousimiehen optimismia on vaikea päihittää ja he ovat hyvin kärsivällisiä kumppanin valinnassa. Heille sopivia merkkejä ovat oinas, leijona ja vaaka.

Kauris
Kauriit ovat hyvin kunnianhimoisia ja vahvoja. He viehättyvät ravuista, koska he jakavat samoja tavoitteita. Käytännöllisen luonteensa vuoksi myös härkä ja neitsyt ovat sopivia merkkejä.

Vesimies
Vesimiehellä on tapana elää omassa maailmassaan. He löytävät helposti yhteyden vaa’an tai kaksosten kanssa. He viehättyvät myös jousimiehestä heidän itsenäisyytensä vuoksi.

Kalat
Tämä merkki on hyvin henkisesti suuntautunut. Härkä on kaloille ihanteellinen kumppani, sillä härkä on sekä käytännöllinen että romanttinen. Kauris on myös sopiva kumppani kaloille.