Neitsyt Horoskooppi 2019

Merkuriuksen vallatessa, Neitsyyt ovat hyvin järkiperäisiä. He rakastavat järjestelmällisyyttä ja sääntöjä, joka antaa heistä ammattimaisen kuvan kaikessa. Tähdet osoittavat Neitsyyn horoskoopin 2019 olevan hyvin positiivinen. Tulet kokemaan mielenkiintoisia tapahtumia erityisesti yksityiselämässäsi, joka saattoi olla melko pyshtynyttä edellisenä vuotena. Kiitos luonteesi, tulet kokemaan menestystä uraelämässä.

Olet täynnä taistelunhalua ja sisäistä voimaa heti vuoden 2019 alusta. Erityisesti Merkuriuksen hyvän aseman vuoksi. Sinun nopea toiminta ja johtomahdollisuus erottuu joukosta. Jos olet haaveillut ylennyksestä töissä, nyt on paras mahdollinen aika. Saatat olla hellittämätön rakkauselämässäkin.

Yksityiselämäsi kohenee kevät jaksolla. Horoskooppi lupaa sinulle onnellisen perhetapahtuman. Elämän tahti nopenee ja saa sinut epämukavaksi. On parasta pitää kiinni tutusta ja turvallisesta. Siitä on etua pysyville suhteille. Sinua ei huoleta tehdä aloitetta ja näyttää tunteitasi kumppanillesi. Rakkaussuhteesi kukoistaa nyt.

Kesän saapuessa Venus Ravussa vaikuttaa suuresti Neitsyyteen. Tunteesi ovat vahvoja, joka tarkoittaa nautinnollista aikaa, mutta toisaalta olet myös helposti haavoittuva. Sen vuoksi horoskooppi kehoittaa sinua valitsemaan varovasti kenelle avaat sydämesi. Voit luottaa äärettömään tukeeseen perheesi suunnalta.

Tähtien energia keskittyy työhön ja käytännön taitoihin. Esimiehet pitävät suuressa arvossa ahkeraa työntekijää. Rakkaussuhteesi aiheuttavat ajatusten kääntymistä tällä jaksolla. Yritä pitää yksityis- ja työelämä erossa toisistaan. Ainoastaan silloin voit nauttia sopusointuisesta tilanteesta.

Nautit vuoden lopusta eniten jos vietät aikasi rakkaiden keskuudessa. Työelämässä ei tule mutkia matkaan. Tilanne on vakaa, joten voit rauhassa työskennellä samaan tahtiin, ja pysyt silti muiden perässä. Voit jälleen keskittyä täysin yksityiselämääsi. Sinun ei kannata epäröidä juttelun aloittamista ihastuksesi kanssa. Nyt on paras mahdollisuutesi onnistua. Älä anna onnen livetä sormiesi välistä. Kylmän sään aikaan sinun ei pitäisi laiminlyödä terveyttä, taikka väheksyä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.